Inici » Notícies » La Generalitat posa en marxa el programa de Vacances Socials
Actualitat

La Generalitat posa en marxa el programa de Vacances Socials

59 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que la Generalitat Valenciana ha posat en marxa el programa de Vacances Socials, amb la finalitat d’oferir a les persones majors de la Comunitat Valenciana la possibilitat de gaudir d’uns dies de vacances en localitats turístiques de la Comunitat.

En el programa s’inclouen activitats culturals, recreatives i d’oci que contribueixen a proporcionar clars beneficis físics i psicològics per als majors, la qual cosa ajuda a millorar la seua qualitat de vida.

Podran sol·licitar-ho les persones majors de 65 anys, o majors de 60 anys que perceben una PENSIÓ NO CONTRIBUTIVA o RENDA VALENCIANA D’INCLUSIÓ.Les persones sol·licitants podran anar soles o acompanyades pel seu cònjuge o parella de fet (inscrits en el corresponent registre) sense necessitat que aquests reunisquen els requisits d’edat o pensió.

Així mateix, podran anar acompanyades per el/la fill/a discapacitat/a, a càrrec, que tinga reconeguda una discapacitat igual o superior al 45%.

En tot cas, les persones usuàries de places i els seus acompanyants han d’estar empadronades en algun municipi de la Comunitat Valenciana, i valdre’s per si mateixes per a realitzar les activitats bàsiques de la vida diària.

La sol·licitud que es presentarà dins del termini establit, ha de contindre totes les dades sol·licitades de manera clara i completa i amb les signatures corresponents de tots els participants. Qualsevol persona interessada a sol·licitar aquest programa pot dirigir-se a l’Ajuntament de Santa Magdalena fins al 15 de març.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →