Inici » Notícies » La Generalitat posa en marxa el programa de Vacances Socials
Actualitat

La Generalitat posa en marxa el programa de Vacances Socials

59 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que la Generalitat Valenciana ha posat en marxa el programa de Vacances Socials, amb la finalitat d’oferir a les persones majors de la Comunitat Valenciana la possibilitat de gaudir d’uns dies de vacances en localitats turístiques de la Comunitat.

En el programa s’inclouen activitats culturals, recreatives i d’oci que contribueixen a proporcionar clars beneficis físics i psicològics per als majors, la qual cosa ajuda a millorar la seua qualitat de vida.

Podran sol·licitar-ho les persones majors de 65 anys, o majors de 60 anys que perceben una PENSIÓ NO CONTRIBUTIVA o RENDA VALENCIANA D’INCLUSIÓ.Les persones sol·licitants podran anar soles o acompanyades pel seu cònjuge o parella de fet (inscrits en el corresponent registre) sense necessitat que aquests reunisquen els requisits d’edat o pensió.

Així mateix, podran anar acompanyades per el/la fill/a discapacitat/a, a càrrec, que tinga reconeguda una discapacitat igual o superior al 45%.

En tot cas, les persones usuàries de places i els seus acompanyants han d’estar empadronades en algun municipi de la Comunitat Valenciana, i valdre’s per si mateixes per a realitzar les activitats bàsiques de la vida diària.

La sol·licitud que es presentarà dins del termini establit, ha de contindre totes les dades sol·licitades de manera clara i completa i amb les signatures corresponents de tots els participants. Qualsevol persona interessada a sol·licitar aquest programa pot dirigir-se a l’Ajuntament de Santa Magdalena fins al 15 de març.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →