Inici » Notícies » La gerent del GAL informa als magdaleners sobre les ajudes europees Leader
Actualitat

La gerent del GAL informa als magdaleners sobre les ajudes europees Leader

1 min

Marta Urban, gerent del Grup d’Acció Local Maestrat-Plana Alta Leader 1420, al que pertany el municipi de Sta. Magdalena, va estar ahir en la localitat per a donar a conèixer a autònoms i empresaris les ajudes previstes en el Programa de desenvolupament rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020, per a la realització d’operacions conforme a l’estratègia de desenvolupament local participatiu, dels grups d’acció local LEADER 2014-2020. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, donava la benvinguda als assistents a la xarrada, que es van interessar sobretot per les ajudes encaminades a millorar la competitivitat dels seus negocis.

reunio1 reunio2

Aquestes ajudes pretenen millorar el desenvolupament dels espais rurals a través de la millora de la competitivitat, el medi ambient i la qualitat de vida i diversificació en les àrees rurals. En total són 24 els municipis, que s’emmarquen dins d’aquesta estratègia, en la qual participen 40 socis. Les subvencions són per a actuacions, que encara no s’han iniciat i són incompatibles amb altres ajudes de fons europeus, amb el compromís de mantenir l’activitat durant un període de 5 anys, a excepció dels allotjaments rurals, que hauran de tenir activitat durant 10 anys. El màxim de l’ajuda és de 200.000 euros, en tres exercicis fiscals.

Qualsevol autònom o empresari interessat a acollir-se a aquestes ajudes, la resolució de les quals encara no s’ha publicat, pot posar-se en contacte amb el Grup d’Acció Local Maestrat-Plana Alta, al  C/ Dr. Miguel Barreda Jover 2 deTraiguera o bé a través del mail: galmaestratplanaaltaleader@gmail.com

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →