Inici » Notícies » La gerent del GAL informa als magdaleners sobre les ajudes europees Leader
Actualitat

La gerent del GAL informa als magdaleners sobre les ajudes europees Leader

1 min

Marta Urban, gerent del Grup d’Acció Local Maestrat-Plana Alta Leader 1420, al que pertany el municipi de Sta. Magdalena, va estar ahir en la localitat per a donar a conèixer a autònoms i empresaris les ajudes previstes en el Programa de desenvolupament rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020, per a la realització d’operacions conforme a l’estratègia de desenvolupament local participatiu, dels grups d’acció local LEADER 2014-2020. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, donava la benvinguda als assistents a la xarrada, que es van interessar sobretot per les ajudes encaminades a millorar la competitivitat dels seus negocis.

reunio1 reunio2

Aquestes ajudes pretenen millorar el desenvolupament dels espais rurals a través de la millora de la competitivitat, el medi ambient i la qualitat de vida i diversificació en les àrees rurals. En total són 24 els municipis, que s’emmarquen dins d’aquesta estratègia, en la qual participen 40 socis. Les subvencions són per a actuacions, que encara no s’han iniciat i són incompatibles amb altres ajudes de fons europeus, amb el compromís de mantenir l’activitat durant un període de 5 anys, a excepció dels allotjaments rurals, que hauran de tenir activitat durant 10 anys. El màxim de l’ajuda és de 200.000 euros, en tres exercicis fiscals.

Qualsevol autònom o empresari interessat a acollir-se a aquestes ajudes, la resolució de les quals encara no s’ha publicat, pot posar-se en contacte amb el Grup d’Acció Local Maestrat-Plana Alta, al  C/ Dr. Miguel Barreda Jover 2 deTraiguera o bé a través del mail: [email protected]

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →