Inici » Notícies » La gerent del GAL informa als magdaleners sobre les ajudes europees Leader
Actualitat

La gerent del GAL informa als magdaleners sobre les ajudes europees Leader

1 min

Marta Urban, gerent del Grup d’Acció Local Maestrat-Plana Alta Leader 1420, al que pertany el municipi de Sta. Magdalena, va estar ahir en la localitat per a donar a conèixer a autònoms i empresaris les ajudes previstes en el Programa de desenvolupament rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020, per a la realització d’operacions conforme a l’estratègia de desenvolupament local participatiu, dels grups d’acció local LEADER 2014-2020. Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, donava la benvinguda als assistents a la xarrada, que es van interessar sobretot per les ajudes encaminades a millorar la competitivitat dels seus negocis.

reunio1 reunio2

Aquestes ajudes pretenen millorar el desenvolupament dels espais rurals a través de la millora de la competitivitat, el medi ambient i la qualitat de vida i diversificació en les àrees rurals. En total són 24 els municipis, que s’emmarquen dins d’aquesta estratègia, en la qual participen 40 socis. Les subvencions són per a actuacions, que encara no s’han iniciat i són incompatibles amb altres ajudes de fons europeus, amb el compromís de mantenir l’activitat durant un període de 5 anys, a excepció dels allotjaments rurals, que hauran de tenir activitat durant 10 anys. El màxim de l’ajuda és de 200.000 euros, en tres exercicis fiscals.

Qualsevol autònom o empresari interessat a acollir-se a aquestes ajudes, la resolució de les quals encara no s’ha publicat, pot posar-se en contacte amb el Grup d’Acció Local Maestrat-Plana Alta, al  C/ Dr. Miguel Barreda Jover 2 deTraiguera o bé a través del mail: [email protected]

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →