Inici » Notícies » La Ludoteca Municipal i el CEIP Albert Selma celebren Carnestoltes a Santa Magdalena
Actualitat

La Ludoteca Municipal i el CEIP Albert Selma celebren Carnestoltes a Santa Magdalena

32 seg

Els carrers de Santa Magdalena de Polpis s’han omplit aquest divendres de diversió, gràcies a la desfilada de Carnestoltes de l’alumnat de la Ludoteca Municipal i del CEIP Albert Selma, que després de dos anys sense desfilar pel municipi, ha mostrat amb gran alegria les disfresses preparades per a l’ocasió.

L’alumnat de la Ludoteca Municipal, així com les seues mestres s’han disfressat de simpàtics “mimos”, mentre que en el col·legi públic s’han decantat per la temàtica circense i els alumnes i les alumnes de les diferents classes, acompanyats pel professorat, s’han disfressat de mags, malabaristes, pallassos i domadors de circ.

A ningú li faltava detall amb una vestimenta molt original, creada pels propis alumnes al llarg d’aquesta setmana de Carnestoltes. Així doncs, el Rei Carnal ja reina a Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →