Inici » Notícies » La música dels anys 20 protagonitzarà el concert de Sta. Cecilia
Actualitat

La música dels anys 20 protagonitzarà el concert de Sta. Cecilia

36 seg

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebrarà dissabte que ve, 11 de novembre, la festa de la seua patrona, Sta. Cecilia, amb un concert extraordinari, a les 20 hores, en el pavelló poliesportiu cobert de la localitat.

 

 

cartell

Enguany tot el protagonisme del concert serà per a la música dels anys 20, amb temes de músics com King Oliver, Duke Ellington i Louis Armstrong. Es mostrarà la música pròpia del tango i el charleston dels cabarets i night clubs de l’època, sota la direcció de Sergio Tortajada Gómez.

La festa de Sta. Cecilia d’enguany servirà també per a donar entrada a tres joves músics. Laura Beltrán Sánchez, al clarinet, Eric Burgos Segura, al trombó de vares i Hugo González Cervera, a la percussió, s’incorporaran a les files de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, després de la cercavila de recollida de les 17.30 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →