Inici » Notícies » La piscina municipal llista per a la seua obertura
Actualitat

La piscina municipal llista per a la seua obertura

37 seg

Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Santa Magdalena estan treballant durant aquesta setmana en les accions d’adequació, neteja i posada a punt de la piscina municipal, que obrirà les seues portes dissabte que ve, una vegada finalitzat el curs escolar i tal com és habitual.
La temporada s’inaugurarà el dissabte a les 10.30 i la instal·lació romandrà oberta, des d’aquest cap de setmana i durant tots els mesos de juny, juliol i agost, de dilluns a diumenge i de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.30 hores.
Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “enguany i dins de les millores, que a poc a poc anem introduint, ens han donat 50 hamaques, que ja estan instal·lades en la piscina, millorant d’aquesta manera la qualitat de les nostres piscina. L’any passat vam posar els parasols en una part de la instal·lació i ara posem aquestes hamaques, que esperem siguen molt utilitzades per tots els usuaris”.

 

piscina3

piscina2

piscina1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →