Inici » Notícies » La plaça Mossén Paco de Sta. Magdalena tindrà un gronxador adaptat
Actualitat

La plaça Mossén Paco de Sta. Magdalena tindrà un gronxador adaptat

33 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, anuncia que, en  breu, la Diputació de Castelló, instarà un gronxador adaptat en la localitat i ho farà, a proposta del consistori magdalener, en la plaça Mossén Paco, situada enfront de l’Edifici Social.

plaza

Bou ha comentat que: “seguim apostant en la cerca de la millora de la qualitat de vida de tots els veïns de Sta. Magdalena i al costat de la Diputació hem treballat i gestionat la instal·lació d’un gronxador, que ajudarà als xiquets i xiquetes amb problemes de mobilitat a poder gaudir d’un gronxador adaptat i pensat per a ells”.

Aquesta mateixa setmana, tal com detalla l’alcalde “condicionarem la part de la plaça en la qual s’instal·larà el gronxador, perquè una vegada finalitzats els treballs, des de la Diputació, puguen venir a col·locar-lo”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →