Inici » Notícies » La reforma del local de la banda entra en la seua recta final
Actualitat

La reforma del local de la banda entra en la seua recta final

45 seg

obres2

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena segueix avant amb les obres de remodelació del seu local social i escola de música. De fet, els treballs es troben ja en una fase molt avançada i estan a punt de concloure. En aquest sentit, ara s’està escometent tot el treball d’aïllament acústic per part d’una empresa especialitzada de la comarca.

Aquestes obres de millora i condicionament del local de l’Agrupació Musical estan finançades en un 80%, a través d’una subvenció de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Concretament, la conselleria ha concedit a la banda de Sta. Magdalena 19.981,12€.

Els treballs, que s’estan duent a terme, consisteixen en la substitució de tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un salvaescales. Al mateix temps, s’ha realitzat un aseo adaptat i es millora l’acústica de tot el local, tal com estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →