Inici » Notícies » La Run & Bike Territori Templer arriba aquest diumenge al Castell Polpis de Santa Magdalena
Actualitat

La Run & Bike Territori Templer arriba aquest diumenge al Castell Polpis de Santa Magdalena

44 seg

La ultra trail experience Territori Templer arriba aquest diumenge al Castell Polpis de Santa Magdalena, en un esdeveniment en el qual participen més de 250 runners i bikers, que entre el 29 i el 31 d’octubre recorreran les sendes i Castells Templers de la província de Castelló en 3 dies de convivència i amb un recorregut de prop de 100 km i 3500m que els portarà per nombroses poblacions.

L’eixida té lloc a les Coves de Vinromà i la meta al Castell de Peníscola, encara que altres castells com Polpis a Santa Magdalena o Xivert a Alcalà, seran punt de pas obligat per als participants d’aquesta prova esportiva.

Santa Magdalena serà a més un punt d’avituallament per a corredors i ciclistes, que també podran degustar al seu pas per la localitat, productes com la ‘coca en sal’ o el ‘rotllets mal fets’.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que: “aquests esdeveniments ens permeten posar en valor el nostre patrimoni, al mateix temps que serveixen per a donar a conéixer l’encant del nostre paisatge natural a totes les persones que participen en ells”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →