Inici » Notícies » La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena en moviment
Actualitat

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena en moviment

47 seg

La Unitat de Respir Familiar de l’Ajuntament de Santa Magdalena reactiva la seua activitat i ho fa a domicili. Núria Muñoz, responsable d’aquest servei de conciliació de la vida laboral i familiar dels veïns i veïnes de Santa Magdalena, s’ha desplaçat avui fins als domicilis dels més de 20 usuaris i usuàries, per a entregar-los una sèrie de material, amb l’objectiu que “treballen l’estimulació cognitiva, ja que a pesar que estàvem en contacte per telèfon, em consta que tenien moltes ganes de realitzar exercicis com els que fem en classe”, ha explicat Muñoz, per a qui aquests dies de confinament són especialment durs per a les persones més majors.

Des de la Unitat de Respir Familiar s’ha fet una visita als domicilis i s’ha aprofitat, a més d’entregar-los el material, per a xarrar una estona amb tots els usuaris.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “esperem que es puga restablir a poc a poc la situació i la nova normalitat ens permeta tornar a posar en marxa aquest servei, que considero és prioritari per als nostres veïns i veïnes”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →