Inici » Notícies » La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena en moviment
Actualitat

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena en moviment

47 seg

La Unitat de Respir Familiar de l’Ajuntament de Santa Magdalena reactiva la seua activitat i ho fa a domicili. Núria Muñoz, responsable d’aquest servei de conciliació de la vida laboral i familiar dels veïns i veïnes de Santa Magdalena, s’ha desplaçat avui fins als domicilis dels més de 20 usuaris i usuàries, per a entregar-los una sèrie de material, amb l’objectiu que “treballen l’estimulació cognitiva, ja que a pesar que estàvem en contacte per telèfon, em consta que tenien moltes ganes de realitzar exercicis com els que fem en classe”, ha explicat Muñoz, per a qui aquests dies de confinament són especialment durs per a les persones més majors.

Des de la Unitat de Respir Familiar s’ha fet una visita als domicilis i s’ha aprofitat, a més d’entregar-los el material, per a xarrar una estona amb tots els usuaris.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “esperem que es puga restablir a poc a poc la situació i la nova normalitat ens permeta tornar a posar en marxa aquest servei, que considero és prioritari per als nostres veïns i veïnes”.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →