Inici » Notícies » La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri les seues portes al setembre
Actualitat

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri les seues portes al setembre

59 seg

Dimarts que ve, 1 de setembre, la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena torna a obrir les seues portes, després del descans per període vacacional. D’aquesta manera, els usuaris i usuàries d’aquest servei, que ofereix l’Ajuntament de la localitat, podran reprendre les seues activitats, sota la coordinació de Núria Muñoz.


La Unitat de Respir Familiar mantindrà les mesures higièniques i sanitàries, que marquen tant el Govern com la Generalitat i que ja venien aplicant-se des de la seua reobertura després de la fi del decret de l’Estat d’Alarma. Així, per a mantindre la distància de seguretat de tots els usuaris i usuàries del servei, “farem grups de màxim 7 persones, perquè puguen realitzar totes les activitats, que proposa la coordinadora, amb la distància de seguretat adequada”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.


L’horari, que des del departament de Serveis Socials s’ha establit per l´Espai Respir és de dilluns a divendres de 15 a 17 hores. Cal recordar, que aquest servei serveix per a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar, al mateix temps que suposa una millora de les aptituds psicomotrius dels seus usuaris i usuàries.

Si alguna persona està interessada a inscriure’s en les activitats, que es realitzen en aquesta instal·lació, pot dirigir-se dins de l’horari del servei a la sala de reunions del pavelló poliesportiu, lloc en el qual es realitzen totes les activitats de la Unitat de Respir.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →