Inici » Notícies » La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri les seues portes al setembre
Actualitat

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri les seues portes al setembre

59 seg

Dimarts que ve, 1 de setembre, la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena torna a obrir les seues portes, després del descans per període vacacional. D’aquesta manera, els usuaris i usuàries d’aquest servei, que ofereix l’Ajuntament de la localitat, podran reprendre les seues activitats, sota la coordinació de Núria Muñoz.


La Unitat de Respir Familiar mantindrà les mesures higièniques i sanitàries, que marquen tant el Govern com la Generalitat i que ja venien aplicant-se des de la seua reobertura després de la fi del decret de l’Estat d’Alarma. Així, per a mantindre la distància de seguretat de tots els usuaris i usuàries del servei, “farem grups de màxim 7 persones, perquè puguen realitzar totes les activitats, que proposa la coordinadora, amb la distància de seguretat adequada”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.


L’horari, que des del departament de Serveis Socials s’ha establit per l´Espai Respir és de dilluns a divendres de 15 a 17 hores. Cal recordar, que aquest servei serveix per a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar, al mateix temps que suposa una millora de les aptituds psicomotrius dels seus usuaris i usuàries.

Si alguna persona està interessada a inscriure’s en les activitats, que es realitzen en aquesta instal·lació, pot dirigir-se dins de l’horari del servei a la sala de reunions del pavelló poliesportiu, lloc en el qual es realitzen totes les activitats de la Unitat de Respir.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena condiciona el cementeri municipal

27 seg
Noticies

Santa Magdalena entra a formar part de l’Associació Valenciana de la Meteorologia (AVAMET)

1 min, 4 seg
Noticies

Santa Magdalena tanca la programació del 9 d’Octubre amb titelles i una exposició de pintura

1 min, 14 seg
Noticies

Diputació aprova una ajuda per a Santa Magdalena de 11.376€ per a lluitar contra la Covid-19

48 seg
Noticies

El CDT de Castelló organitza un curs de manipulador d’aliments a Santa Magdalena

12 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al programa vacacional Castelló Sènior

1 min, 47 seg
Veure més notícies →