Inici » Notícies » L’Agència de Lectura registra prop de 600 usuaris durant el 2018
Actualitat

L’Agència de Lectura registra prop de 600 usuaris durant el 2018

39 seg

biblio

Sta. Magdalena ha fet balanç del servei d’Agència de Lectura, que ofereix el consistori en la primera planta de l’Ajuntament de la localitat. En concret, durant el 2018, segons les dades facilitades per l’administrativa del servei, han fet ús d’aquestes instal·lacions 565 usuaris, dels quals 448 són xiquets i xiquetes.

Pel que fa als préstecs, s’han realitzat un total de 94, destacant els de temàtica infantil, que són 68, mentre que els 26 restants són de literatura. D’altra banda, segons el registre de l’Agència de Lectura, els dimecres i els dijous són els dies de la setmana, en els quals es registra una major afluència d’usuaris.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, considera que “es tracta d’unes bones xifres, que donen constància de l’ús que fan de la instal·lació, sobretot els més xicotets, que acudeixen no solament a llegir sinó a realitzar tot tipus de treballs, gràcies als ordinadors dels quals disposa l’agència de lectura”.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →