Inici » Notícies » L’Agència de Lectura registra prop de 600 usuaris durant el 2018
Actualitat

L’Agència de Lectura registra prop de 600 usuaris durant el 2018

39 seg

biblio

Sta. Magdalena ha fet balanç del servei d’Agència de Lectura, que ofereix el consistori en la primera planta de l’Ajuntament de la localitat. En concret, durant el 2018, segons les dades facilitades per l’administrativa del servei, han fet ús d’aquestes instal·lacions 565 usuaris, dels quals 448 són xiquets i xiquetes.

Pel que fa als préstecs, s’han realitzat un total de 94, destacant els de temàtica infantil, que són 68, mentre que els 26 restants són de literatura. D’altra banda, segons el registre de l’Agència de Lectura, els dimecres i els dijous són els dies de la setmana, en els quals es registra una major afluència d’usuaris.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, considera que “es tracta d’unes bones xifres, que donen constància de l’ús que fan de la instal·lació, sobretot els més xicotets, que acudeixen no solament a llegir sinó a realitzar tot tipus de treballs, gràcies als ordinadors dels quals disposa l’agència de lectura”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →