Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebra dissabte que ve la festa de la seua patrona
Actualitat

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebra dissabte que ve la festa de la seua patrona

42 seg

cartell

Sta. Magdalena es vestirà de festa el pròxim cap de setmana i ho farà per a celebrar Sta. Cecilia, la patrona dels músics. Els actes s’iniciaran a les 17,30h amb una missa a l’església parroquial, que comptarà amb la presència de tots els membres de la formació musical.

D’altra banda, a les 19.30h se celebrarà un concert extraordinari a l’auditori de l’Edifici Social, serà la posada de llarg d’una infraestructura molt demandada per la població de Sta. Magdalena. El concert de la banda de Sta. Magdalena enguany està dedicat a la música valenciana i en ell col·laboraran el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’.

“Hem preparat el concert amb molta de cura, i enguany a més, amb molta il·lusió, pel fet d’obrir al públic l’auditori. Pense que és un concert que quedarà en la retina de tots i en el qual volem agrair també la col·laboració del Grup de Danses i de la Colla de Dolçainers i Tabaleters’.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →