Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebra Sta. Cecilia
Actualitat

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebra Sta. Cecilia

53 seg

concert1
L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebrava, dissabte passat, 1 de desembre, la festa de la seua patrona, Sta. Cecilia, amb un espectacular concert, que va estar precedit d’una missa a l’església parroquial, que va comptar amb la presència de tots els músics de la formació, que en finalitzar la mateixa van interpretar l’himne a Sta. Cecilia.

Després de la missa, l’Agrupació Musical va oferir un concert a l’Auditori Municipal, que obria, d’aquesta manera, les seues portes a tots els veïns i veïnes de Sta. Magdalena. El concert va comptar també amb la participació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, que es van sumar a la gran festa dels músics de la banda. Així, una representació del Grup de Danses va ballar el Bolero de Castelló, interpretat per l’Agrupació Musical, mentre que la Colla de Dolçainers i Tabaleters, juntament amb la banda va posar música a Xavier El Coixo i La Muixaranga, amb la qual es va tancar l’acte. El concert va estar basat en una cuidada selecció d’obres de mestres valencians.

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, va agrair a tots els presents la seua participació en l’acte, així com el treball de l’Ajuntament de la localitat en la posada en marxa de l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →