Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena participa en  l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana
Actualitat

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena participa en  l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

36 seg

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, acompanyat de Rubén Ortiz, membre de la Junta Directiva de la formació, participava dissabte passat en la 50 Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que inaugurava, a València, el President de la Generalitat, Ximo Puig.

assemblea1  comarca

Els membres de la junta de l’Agrupació, al costat de la resta de formacions musicals de la comarca del Baix Maestrat, van participar en la votació de la Junta Directiva de la Federació. Les Societats Musicals van reelegir president a Pedro Rodríguez, amb el 86% dels vots emesos.

assemblea2

En aquesta trobada es va donar avalar l’èxit de la gestió durant els últims quatre anys de la FSMCV, que van tindre el seu colofó en les celebracions del 50é aniversari, que van mostrar internacionalment el gran treball de les Societats Musicals, i la seua declaració com Bé d’Interés Cultural.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →