Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena participa en  l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana
Actualitat

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena participa en  l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

36 seg

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, acompanyat de Rubén Ortiz, membre de la Junta Directiva de la formació, participava dissabte passat en la 50 Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que inaugurava, a València, el President de la Generalitat, Ximo Puig.

assemblea1  comarca

Els membres de la junta de l’Agrupació, al costat de la resta de formacions musicals de la comarca del Baix Maestrat, van participar en la votació de la Junta Directiva de la Federació. Les Societats Musicals van reelegir president a Pedro Rodríguez, amb el 86% dels vots emesos.

assemblea2

En aquesta trobada es va donar avalar l’èxit de la gestió durant els últims quatre anys de la FSMCV, que van tindre el seu colofó en les celebracions del 50é aniversari, que van mostrar internacionalment el gran treball de les Societats Musicals, i la seua declaració com Bé d’Interés Cultural.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Noticies

Santa Magdalena es compromet a continuar lluitant per una societat més justa en el Dia de la Dona

1 min, 4 seg
Noticies

Prop de 70 persones participen en la Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells Polpis i Xivert

22 seg
Veure més notícies →