Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena aplaudeix la millora de l’accés al Castell per part de Diputació
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena aplaudeix la millora de l’accés al Castell per part de Diputació

49 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha manifestat, després de la reunió amb el president de la Diputació de Castelló, Josep Martí, la seua satisfacció per la millora que s’acometrà al Castell Polpis, en la qual es facilitarà l’accés a la fortificació.

El primer edil magdalener ha explicat que, el tipus d’intervenció que projecta la Diputació de Castelló consisteix a esbrossar part del terreny, que dona accés al castell, eliminant els arbustos amb medis naturals. De manera que, “es facilite l’accés a la fortificació pel lateral, on es realitzarà una base de fonamentació de formigó en massa i pedres amb murs de contenció en aquest camí d’accés mitjançant mamposteria, carejada a una cara vista”.

Així, segons detalla Bou “es podrà accedir fàcilment al Castell i no com ocorre en l’actualitat, de manera que en fer-lo més accessible el posarem més en valor i podrà ser visitat per un major nombre de persones”.

Per part de la Diputació de Castelló està previst que aquests treballs de millora de l’accessibilitat del Castell Polpis es liciten dins del present exercici, per part de l’àrea de Cultura de la Diputació de Castelló amb un pressupost de més de 128.731 €.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →