Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena aplaudeix la millora de l’accés al Castell per part de Diputació
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena aplaudeix la millora de l’accés al Castell per part de Diputació

49 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha manifestat, després de la reunió amb el president de la Diputació de Castelló, Josep Martí, la seua satisfacció per la millora que s’acometrà al Castell Polpis, en la qual es facilitarà l’accés a la fortificació.

El primer edil magdalener ha explicat que, el tipus d’intervenció que projecta la Diputació de Castelló consisteix a esbrossar part del terreny, que dona accés al castell, eliminant els arbustos amb medis naturals. De manera que, “es facilite l’accés a la fortificació pel lateral, on es realitzarà una base de fonamentació de formigó en massa i pedres amb murs de contenció en aquest camí d’accés mitjançant mamposteria, carejada a una cara vista”.

Així, segons detalla Bou “es podrà accedir fàcilment al Castell i no com ocorre en l’actualitat, de manera que en fer-lo més accessible el posarem més en valor i podrà ser visitat per un major nombre de persones”.

Per part de la Diputació de Castelló està previst que aquests treballs de millora de l’accessibilitat del Castell Polpis es liciten dins del present exercici, per part de l’àrea de Cultura de la Diputació de Castelló amb un pressupost de més de 128.731 €.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →