Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena participa en la cimera d’alcaldesses i alcaldes de la Diputació de Castelló
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena participa en la cimera d’alcaldesses i alcaldes de la Diputació de Castelló

59 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, participava dissabte passat, a Castelló, en la V Cimera d’alcaldesses i alcaldes de la província de Castelló, una trobada organitzada per la Diputació de Castelló, en el qual es van abordar les diferents qüestions d’interés provincial.

En aquest sentit Bou, durant la seua intervenció en la cimera, agraïa la col·laboració de la Diputació de Castelló en la gestió de la pandèmia, tant a nivell sanitari com econòmic, ja que “sense l’ajuda de la institució provincial haguera sigut molt més difícil de gestionar la situació, que se’ns va generar i les seues greus conseqüències”.

D’altra banda, l’alcalde de Santa Magdalena també va agrair l’esforç inversor de la Diputació al Castell Polpis, encara que va animar a la institució provincial a “seguir en la línia de millora i consolidació del nostre senyal d’identitat, ja que invertir en la millora del nostre patrimoni és invertir en els nostres municipis”.

En un altre ordre de coses, el primer edil va plantejar la necessitat d’insistir, tant des de la Diputació com des dels diferents ajuntaments, en la gestió “eficient de tots els residus, que generem en les nostres llars, ja que com més reciclem en origen a les nostres cases, menor seran les tones a tractar que acaben en l’abocador i per tant menor serà la quantitat a pagar per l’impost d’eliminació. Reciclar en origen resulta beneficiós tant mediambiental com econòmicament”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →