Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena participa en la cimera d’alcaldesses i alcaldes de la Diputació de Castelló
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena participa en la cimera d’alcaldesses i alcaldes de la Diputació de Castelló

59 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, participava dissabte passat, a Castelló, en la V Cimera d’alcaldesses i alcaldes de la província de Castelló, una trobada organitzada per la Diputació de Castelló, en el qual es van abordar les diferents qüestions d’interés provincial.

En aquest sentit Bou, durant la seua intervenció en la cimera, agraïa la col·laboració de la Diputació de Castelló en la gestió de la pandèmia, tant a nivell sanitari com econòmic, ja que “sense l’ajuda de la institució provincial haguera sigut molt més difícil de gestionar la situació, que se’ns va generar i les seues greus conseqüències”.

D’altra banda, l’alcalde de Santa Magdalena també va agrair l’esforç inversor de la Diputació al Castell Polpis, encara que va animar a la institució provincial a “seguir en la línia de millora i consolidació del nostre senyal d’identitat, ja que invertir en la millora del nostre patrimoni és invertir en els nostres municipis”.

En un altre ordre de coses, el primer edil va plantejar la necessitat d’insistir, tant des de la Diputació com des dels diferents ajuntaments, en la gestió “eficient de tots els residus, que generem en les nostres llars, ja que com més reciclem en origen a les nostres cases, menor seran les tones a tractar que acaben en l’abocador i per tant menor serà la quantitat a pagar per l’impost d’eliminació. Reciclar en origen resulta beneficiós tant mediambiental com econòmicament”.

Notícies relacionades

Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Veure més notícies →