Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació del Pla Edificant de la Generalitat
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació del Pla Edificant de la Generalitat

1 min, 5 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit aquest matí a la presentació en el Palau de la Generalitat del Pla de Construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Generalitat, Edificant.

EDIFICANT

El President de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat del conseller d’Educació, Vicent Marçà, ha presentat aquest pla perquè els Ajuntaments puguen projectar i executar les instal·lacions, que per llei els correspon mantenir. Es tracta d’un pla de xoc, contra les aules prefabricades,  amb el qual la Generalitat, pretén construir més de 200 col·legis i reformar els col·legis i instituts.

EDIFICANT1

A partir del pròxim mes de novembre, comença el termini d’adhesió al Pla per part dels Ajuntaments. Una vegada, l’Ajuntament de Sta. Magdalena s’adherisca al Pla, es durà a terme una reunió bilateral Conselleria-Ajuntament per a elaborar un programa  de necessitats de construcció del col·legi públic, CEIP Albert Selma prèvia reunió del Consell Escolar.

“Aquest programa permetrà fer realitat el projecte, que des del Consell Escolar, AMPA, direcció del centre i Ajuntament, hem estat reivindicant des de fa anys per a la millora del nostre col·legi. Es tracta de sumar mans i esforços i de fer realitat la demanda del municipalisme”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Una vegada autoritzades, les actuacions que s’acorden, la Conselleria d´Educació delegarà les competències en l’Ajuntament de Sta. Magdalena i aquest podrà activar els procediments per a començar la  reforma del col·legi. “Aquest instrument és una nova aliança entre Generalitat i Ajuntament i ens permetrà activar aquestes obres tan necessàries per a l’Albert Selma”, conclou Bou.

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →