Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació del Pla Edificant de la Generalitat
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació del Pla Edificant de la Generalitat

1 min, 5 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha assistit aquest matí a la presentació en el Palau de la Generalitat del Pla de Construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Generalitat, Edificant.

EDIFICANT

El President de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat del conseller d’Educació, Vicent Marçà, ha presentat aquest pla perquè els Ajuntaments puguen projectar i executar les instal·lacions, que per llei els correspon mantenir. Es tracta d’un pla de xoc, contra les aules prefabricades,  amb el qual la Generalitat, pretén construir més de 200 col·legis i reformar els col·legis i instituts.

EDIFICANT1

A partir del pròxim mes de novembre, comença el termini d’adhesió al Pla per part dels Ajuntaments. Una vegada, l’Ajuntament de Sta. Magdalena s’adherisca al Pla, es durà a terme una reunió bilateral Conselleria-Ajuntament per a elaborar un programa  de necessitats de construcció del col·legi públic, CEIP Albert Selma prèvia reunió del Consell Escolar.

“Aquest programa permetrà fer realitat el projecte, que des del Consell Escolar, AMPA, direcció del centre i Ajuntament, hem estat reivindicant des de fa anys per a la millora del nostre col·legi. Es tracta de sumar mans i esforços i de fer realitat la demanda del municipalisme”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Una vegada autoritzades, les actuacions que s’acorden, la Conselleria d´Educació delegarà les competències en l’Ajuntament de Sta. Magdalena i aquest podrà activar els procediments per a començar la  reforma del col·legi. “Aquest instrument és una nova aliança entre Generalitat i Ajuntament i ens permetrà activar aquestes obres tan necessàries per a l’Albert Selma”, conclou Bou.

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →