Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata

55 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat avui a Benicarló en una jornada informativa sobre rehabilitació i regeneració urbana organitzada per la Conselleria d’Habitatge i que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la directora territorial de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Lidón Bordils, i el secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil.

jornada_renhata2

La jornada, a la qual han assistit prop de trenta professionals de la comarca, entre arquitectes i arquitectes tècnics, ha servit per a explicar les eines de suport a la rehabilitació, que ha engegat la Generalitat i la línia d’ajudes destinades a la regeneració urbana i la reforma interior d’habitatges, més conegudes com a Pla Renhata.

renhata

Bou recorda a la població, que aquestes ajudes són per a obres “de reforma en cuines, banys o accessibilitat del primer habitatge, que s’hagen conclòs entre el 15 de març de 2017 i el 10 de juliol de 2018”.

renhata1

En aquest 2018 està previst, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, un pressupost de 5,5 milions d’euros, en ajudes, que “milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i d’altra banda dinamitzen l’economia local”.

En la web municipal: www.santamagdalena.es es pot consultar tota la informació sobre els tràmits, que s’han de realitzar per a poder sol·licitar les ajudes del Pla Renhata.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Veure més notícies →