Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata

55 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat avui a Benicarló en una jornada informativa sobre rehabilitació i regeneració urbana organitzada per la Conselleria d’Habitatge i que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la directora territorial de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Lidón Bordils, i el secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil.

jornada_renhata2

La jornada, a la qual han assistit prop de trenta professionals de la comarca, entre arquitectes i arquitectes tècnics, ha servit per a explicar les eines de suport a la rehabilitació, que ha engegat la Generalitat i la línia d’ajudes destinades a la regeneració urbana i la reforma interior d’habitatges, més conegudes com a Pla Renhata.

renhata

Bou recorda a la població, que aquestes ajudes són per a obres “de reforma en cuines, banys o accessibilitat del primer habitatge, que s’hagen conclòs entre el 15 de març de 2017 i el 10 de juliol de 2018”.

renhata1

En aquest 2018 està previst, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, un pressupost de 5,5 milions d’euros, en ajudes, que “milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i d’altra banda dinamitzen l’economia local”.

En la web municipal: www.santamagdalena.es es pot consultar tota la informació sobre els tràmits, que s’han de realitzar per a poder sol·licitar les ajudes del Pla Renhata.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →