Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata

55 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat avui a Benicarló en una jornada informativa sobre rehabilitació i regeneració urbana organitzada per la Conselleria d’Habitatge i que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la directora territorial de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Lidón Bordils, i el secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil.

jornada_renhata2

La jornada, a la qual han assistit prop de trenta professionals de la comarca, entre arquitectes i arquitectes tècnics, ha servit per a explicar les eines de suport a la rehabilitació, que ha engegat la Generalitat i la línia d’ajudes destinades a la regeneració urbana i la reforma interior d’habitatges, més conegudes com a Pla Renhata.

renhata

Bou recorda a la població, que aquestes ajudes són per a obres “de reforma en cuines, banys o accessibilitat del primer habitatge, que s’hagen conclòs entre el 15 de març de 2017 i el 10 de juliol de 2018”.

renhata1

En aquest 2018 està previst, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, un pressupost de 5,5 milions d’euros, en ajudes, que “milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i d’altra banda dinamitzen l’economia local”.

En la web municipal: www.santamagdalena.es es pot consultar tota la informació sobre els tràmits, que s’han de realitzar per a poder sol·licitar les ajudes del Pla Renhata.

Notícies relacionades

Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Veure més notícies →