Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a una jornada informativa sobre el Pla Renhata

55 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat avui a Benicarló en una jornada informativa sobre rehabilitació i regeneració urbana organitzada per la Conselleria d’Habitatge i que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la directora territorial de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Lidón Bordils, i el secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil.

jornada_renhata2

La jornada, a la qual han assistit prop de trenta professionals de la comarca, entre arquitectes i arquitectes tècnics, ha servit per a explicar les eines de suport a la rehabilitació, que ha engegat la Generalitat i la línia d’ajudes destinades a la regeneració urbana i la reforma interior d’habitatges, més conegudes com a Pla Renhata.

renhata

Bou recorda a la població, que aquestes ajudes són per a obres “de reforma en cuines, banys o accessibilitat del primer habitatge, que s’hagen conclòs entre el 15 de març de 2017 i el 10 de juliol de 2018”.

renhata1

En aquest 2018 està previst, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, un pressupost de 5,5 milions d’euros, en ajudes, que “milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i d’altra banda dinamitzen l’economia local”.

En la web municipal: www.santamagdalena.es es pot consultar tota la informació sobre els tràmits, que s’han de realitzar per a poder sol·licitar les ajudes del Pla Renhata.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →