Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena  presenta la programació de festes a les associacions locals
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena  presenta la programació de festes a les associacions locals

1 min, 53 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, acompanyat de la regidora d’Educació, Sanitat i Serveis Socials, Tica Moya, i un membre de la Comissió de Festes, va mantenir ahir a la vesprada una reunió, en el saló de plens de l’Ajuntament, amb totes les associacions locals. L’objectiu de la reunió va ser avançar algunes de les principals línies, que seguirà la programació de les Festes Patronals, que enguany se celebraran entre el 21 i el 29 de juliol.

reunio1 reunio2

Bou va voler concretar amb totes les associacions els diferents actes, que conformen el programa, ja que són moltes les entitats que durant les Festes Patronals programen esdeveniments. Al mateix temps, el primer edil magdalener, agraïa el treball d’aquestes associacions “perquè sense la vostra col·laboració no seria possible tenir el dinamisme que té Sta. Magdalena i açò és fruit d’un intens treball per la vostra banda”.

El programa oficial arranca el dia 21, però prèviament el divendres 20 de juliol a les 22.30 hores, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena oferirà un concert en la plaça Espanya i posteriorment tindrà lloc la Pool Party, en la piscina municipal.

El dissabte, 21 de juliol, a les 22.30 hores, es donarà el tret d’eixida a les Festes amb l’acte de presentació dels Festers i Festeres 2018. L’orquestra Jamaica Show serà la que amenitzarà la vetlada.

El diumenge, 22 de juliol, dia de la Patrona, destaca la missa, la processó pels carrers de costum i l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, així com la inauguració de l’exposició de pintura, dels alumnes de Maite Baldrich. L’orquestra que actuarà és Valparaíso.

La programació continuarà el dilluns, 23 de juliol amb la missa en honor a la Inmaculada Concepció, l´orxatada en honor dels majors i l’espectacle infantil, “Encontrando el equilibrio”. A la nit, destaca la gran Gala del Circ, presentada per Magic Andreu. Després hi haurà nit del pijama i discomòbil.

El dimarts, 24 es procedirà al muntatge dels cadafals i a la vesprada tindrà lloc la primera de les exhibicions taurines, amb bous de la ramaderia d’Iván Miró. Al mateix temps, aquesta vesprada serà la dedicada a les disfresses. A la nit hi haurà sopar de pa i porta. D’altra banda, el dimecres 25, serà el Dia de les Paelles i s’inaugurarà l’exposició, ‘Mans Artesanes’, que enguany va dedicada a la indumentària tradicional. A la nit, hi haurà

tombet i festa remember amb els dj´s TONET MARZA (remember FM), PACO MOLINER (industrial) i PIRRI DJ (Estudi 17).

D’altra banda, en la programació figura el dijous, 26 com el dia de la ‘Torrà’ de sardines, continuen les exhibicions taurines i a la nit hi haurà concert dels grups: Esfera, La Fulla Kaduka i Townfolks, i l’exhibició de ball a càrrec de THE HONEYMOON QUEENS. També amenitzaran la vetlada  els dj´s ESCALA i CORDA.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →