Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena reivindica una parada de rodalies
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena reivindica una parada de rodalies

57 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, després de la presentació i aprovació del Pla de Rodalies 2017-25, per part del Ministeri de Foment i que inclou la creació de la línia de trens de rodalies entre Vinaròs i Castelló, ha reivindicat la posada en funcionament de l’estació de trens de Sta. Magdalena.

renfe1

Bou recorda que l’estació porta més de 20 anys tancada i  que compleix amb totes les condicions de seguretat “perquè ara que es va a engegar la línia de rodalies, s’òbriga de nou i els trens de curta distància paren en el nostre municipi”.

renfe2

El primer edil magdalener assegura que: “no podem deixar passar l’oportunitat que en tots els pobles, en els quals hi haja estació, paren els trens de rodalies, ja que suposen un pas més cap al progrés i cap al creixement, com és el cas  de Sta. Magdalena”.

Bou recorda que “molts estudiants utilitzen setmanalment el tren per als seus desplaçaments a Castelló i València i que en alguns casos si disposaren d’una parada en Sta. Magdalena s’evitarien despeses en residències o pisos, perquè podrien anar i tornar de la universitat diàriament amb els rodalies”.

En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena té previst sol·licitar una reunió amb el subdelegat del govern a Castelló, amb l’objectiu de plantejar-li aquesta reivindicació i tornar a obrir l’estació 20 anys després del seu tancament.

renfe3

 

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →