Inici » Notícies » L’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena organitza una excursió a Gandia
Actualitat

L’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena organitza una excursió a Gandia

37 seg

EXCURSIOGANDIAOK(1) (1)

L’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena ha obert el termini d’inscripció per a una excursió, que organitza a Gandia, a la província de València, que compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló. El viatge tindrà lloc el dimarts, 3 de setembre.

Les persones que participen en l’excursió programada visitaran la ciutat dels Borjas, família poderosa de l’Edat mitjana, que va llegar esplèndids monuments arquitectònics com el Palau Ducal. A més, els magdaleners i magdaleneres, podran conèixer l’església de la Colegiata, el museu arqueològic i l’antic hospital de Sant Marc.

El preu del viatge és de 20 €, i a més de l’excursió, s’inclou en el mateix el dinar. Les entrades als museus no estan incloses en el preu del viatge. Totes aquelles persones interessades en aquest viatge hauran de posar-se en contacte amb la presidenta de l’Associació de Mestresses de casa de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →