Inici » Notícies » Les campanes de Sta. Magdalena ja llueixen el seu renovat aspecte
Actualitat

Les campanes de Sta. Magdalena ja llueixen el seu renovat aspecte

59 seg

Dia històric en Sta. Magdlena ja que avui mateix s’han instal·lat les campanes en el campanar de l’església parroquial, una vegada conclosos els treballs de restauració de les mateixes, que han sigut realitzats pel taller 2001 Tècnica i Artesania S. L.

campana2 campana3 campana4

Mosén Pedro Añó, a peu de campanar agraïa “la rapidesa en la qual s’han executat els treballs, que ens permetran que el dissabte de glòria puguem anunciar la resurrecció de Jesús voltejant les nostres campanes”. Añó bromejava sobre el nou sistema de toc, ja que “ens tocarà aprendre una mica d’informàtica perquè ara tot anirà per ordinador”.

Els treballs  de rehabilitació han tingut un cost 15.681€, dels quals l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha aportat 1.200 € i la resta s’ha aconseguit gràcies a les donacions i col·laboracions dels veïns de Sta. Magdalena, que “s’han bolcat en la rehabilitació. Ens han demostrat que les campanes són el símbol d’un poble i indistintament de colors polítics o creences ens han ajudat tots els veïns”, ha explicat Mosén Pedro Añó.

campanes1

La sala del campanar de Sta. Magdalena compta amb dues campanes, foses per la família Roses. La major, que porta per nom, María Magdalena, està datada l’any 1940, mentre que la xicoteta és de 1967. Tot el conjunt estava molt deteriorat i s’ha procedit a la restauració,  tant dels bronzes a nivell acústic com de les instal·lacions auxiliars, perquè aquestes permeten el moviment de les campanes.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →