Inici » Notícies » Les Danses i música tradicionals protagonitzen el Dia de la Patrona en Sta. Magdalena
Actualitat

Les Danses i música tradicionals protagonitzen el Dia de la Patrona en Sta. Magdalena

35 seg

Sta. Magdalena vivia ahir amb gran devoció el Dia de la seva Patrona, María Magdalena. Després de la processó pels carrers de costum amb la imatge de la santa, centenars de persones es van congregar, en el pavelló poliesportiu, per gaudir d’una espectacular mostra de folklore tradicional.

danses2 danses3 danses4 danses5

El ‘Grup de Danses, El Cirilo’, d’Alcalà de Xivert, va participar juntament amb el ‘Grup de DansesMagdaleneres’ i la ‘Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’, d’una tarda d’espectacle en la qual al ritme de la música de la dolçaina i el tabal, els danzantes van oferir un recorregut per tota la geografia valenciana, al ritme de les seves jotes, fandangos i boleros.
Avui dilluns, 23 de juliol, ha tingut lloc aquest migdia, la missa i posterior recepció a totes les associacions locals, que han estat acompanyades per la ‘Colla de Dolçainers i Tabalaters, Polpís’.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →