Inici » Notícies » Les màquines de la Diputació inicien els treballs de reparació de camins en Santa Magdalena
Actualitat

Les màquines de la Diputació inicien els treballs de reparació de camins en Santa Magdalena

46 seg

despresneteja

Després del fort aiguat, que es va registrar ahir dimarts, en Santa Magdalena, avui s’han iniciat els treballs de reparació de gran part dels camins del terme municipal, que s’han vist afectats pels més de 107 l/m², que van arribar a caure en unes poques hores, registrant-se màxims històrics.

La Diputació de Castelló, ja ahir, comunicava a l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, que oferia la maquinària necessària per a la ràpida reparació dels camins afectats i precisament aquest mateix matí, operaris de l’organisme provincial estan ja treballant en la reparació dels camins. Concretament, segons ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, “s’està actuant en tots els camins, que hi ha tant en la part esquerra com en la dreta de l’autopista, fins als límits amb Alcalà de Xivert i Peníscola, que han sigut els més afectats i sobretot  avui estem tractant de millorar l’accés a les diferents explotacions ramaderes, perquè els grangers puguen accedir sense problemes”.

Santa Magdalena treballa, d’aquesta manera, perquè en els pròxims dies el municipi i sobretot els camins rurals, recuperen la normalitat, després del fort aiguat.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →