Inici » Notícies » L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes amb uns 50 xiquets i xiquetes
Actualitat

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes amb uns 50 xiquets i xiquetes

31 seg

Santa Magdalena organitza un any més l’Escola d’Estiu en la qual estan participant prop de 50 xiquets i xiquetes d’1 a 12 anys dividits en tres grups.
Les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i del CEIP Alberto Selma estan acollint les diferents activitats que realitzen en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13h.

L’objectiu no és un altre que oferir una alternativa d’oci a les famílies del municipi, que permeta conciliar la vida laboral i familiar, amb activitats pensades en totes les edats de les persones participants en aquest campus d’estiu.

Una de les activitats més noves tindrà lloc divendres que ve, 8 de juliol, amb la visita d’un planetari itinerant, que oferirà el programa, ‘Descobreix la Lluna’, al pati del col·legi públic en horari de 21.30h a 23.30h.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →