Inici » Notícies » L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes50 xiquets i xiquetes ja gaudeixen a Santa Magdalena de les activitats de l’Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis.
Actualitat

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes50 xiquets i xiquetes ja gaudeixen a Santa Magdalena de les activitats de l’Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis.

20 seg

Les instal·lacions del pavelló poliesportiu, col·legi i Ludoteca Municipal, acolliran fins al pròxim 21 de juliol la intensa programació, dissenyada pels 5 monitors i monitores del campus.De dilluns a divendres i de 10 a 13 hores, l’alumnat es diverteix amb originals propostes, dividits en un total de 3 grups, segons les edats dels xiquets. Experiments, jocs d’aigua, holi colors, la celebració de sant Fermín o creació d’horts urbans, són tan sols algunes de les activitats, que es desenvoluparan durant aquests dies de diversió.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena adjudica a PAVASAL les obres d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma

39 seg
Noticies

Arranca a Santa Magdalena el taller de formació bàsica en cures a persones majors dependents

27 seg
Noticies

Santa Magdalena retira les palmeres afectades pel morrut roig i realitza el tractament per a evitar la propagació d’aquesta plaga

38 seg
Noticies

Oberta la matrícula per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

31 seg
Noticies

Educadores Ambientals de la Diputació visiten Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Santa Magdalena facilita l’accés al certificat digital

1 min, 4 seg
Veure més notícies →