Inici » Notícies » L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes50 xiquets i xiquetes ja gaudeixen a Santa Magdalena de les activitats de l’Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis.
Actualitat

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes50 xiquets i xiquetes ja gaudeixen a Santa Magdalena de les activitats de l’Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis.

20 seg

Les instal·lacions del pavelló poliesportiu, col·legi i Ludoteca Municipal, acolliran fins al pròxim 21 de juliol la intensa programació, dissenyada pels 5 monitors i monitores del campus.De dilluns a divendres i de 10 a 13 hores, l’alumnat es diverteix amb originals propostes, dividits en un total de 3 grups, segons les edats dels xiquets. Experiments, jocs d’aigua, holi colors, la celebració de sant Fermín o creació d’horts urbans, són tan sols algunes de les activitats, que es desenvoluparan durant aquests dies de diversió.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →