Inici » Notícies » L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes50 xiquets i xiquetes ja gaudeixen a Santa Magdalena de les activitats de l’Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis.
Actualitat

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obri les seues portes50 xiquets i xiquetes ja gaudeixen a Santa Magdalena de les activitats de l’Escola d’Estiu, organitzada per l’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis.

20 seg

Les instal·lacions del pavelló poliesportiu, col·legi i Ludoteca Municipal, acolliran fins al pròxim 21 de juliol la intensa programació, dissenyada pels 5 monitors i monitores del campus.De dilluns a divendres i de 10 a 13 hores, l’alumnat es diverteix amb originals propostes, dividits en un total de 3 grups, segons les edats dels xiquets. Experiments, jocs d’aigua, holi colors, la celebració de sant Fermín o creació d’horts urbans, són tan sols algunes de les activitats, que es desenvoluparan durant aquests dies de diversió.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →