Inici » Notícies » L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obrirà les seues portes entre el 5 i el 21 de juliol
Actualitat

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena obrirà les seues portes entre el 5 i el 21 de juliol

46 seg

El dia 2 de juliol a les 19h reunió informativa a l’Auditori

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que l’Escola d’Estiu enguany es realitzarà entre el 5 i el 21 de juliol, de dilluns a divendres i de 10 a 13h. Els xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 12 anys podran participar en les activitats del campus d’estiu, que organitza l’Ajuntament de Santa Magdalena, en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i pavelló poliesportiu.

El preu d’inscripció és de 20 €/alumne/a i encara queden places disponibles. Totes les famílies, que ja hagen preinscrit a l´alumnat, poden realitzar ja el pagament d’aquesta activitat mitjançant transferència bancària, és per això que poden passar per l’ajuntament per a obtindre més informació.

Qualsevol família interessada a inscriure als seus fills/as pot fer-ho encara presencialment en les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena, de dilluns a divendres de 9 a 13h i dilluns, dimecres i divendres també en horari de vesprada, de 16 a 20.30h, o bé telefonant al 964415070.

El divendres, 2 de juliol, a les 19h i a l’Auditori Municipal es realitzarà una reunió informativa, dirigida a totes les famílies amb alumnat inscrit a l’escola d’estiu.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →