Inici » Notícies » L’Escola Infantil i el  CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena gaudeixen del Carnestoltes
Actualitat

L’Escola Infantil i el  CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena gaudeixen del Carnestoltes

32 seg

GRUP5 CARN1 CARNA GRUP1 GRUP2 GRUP3

Els alumnes de l’Escola Infantil Municipal i el CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han gaudit del Carnestoltes i ho han fet amb una desfilada plena de màgia, imaginació i fantasia, en la qual han participat tots els alumnes dels dos centres.

GRUP4

Mentre els xiquets de l’Escola Infantil es convertien en papallones, els alumnes d’infantil del CEIP Albert Selma, es transformaven en autèntics cavernícoles. D’altra banda, els xiquets i xiquetes de la classe de primer i segon de primària es disfressaven de gladiadors, els de tercer i quart de víkings i els alumnes de 5é i 6ºé arribaven des del futur, amb divertida vestimenta.

Els carrers de Sta. Magdalena s’omplien de llum i color i molts van ser els pares i familiars, que van acompanyar als alumnes en la seua desfilada.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →