Inici » Notícies » L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs dilluns que ve
Actualitat

L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs dilluns que ve

50 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que dilluns que ve, 11 de setembre, iniciaran les classes de l’Escola Infantil, en horari de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres. En aquest sentit, el divendres, 8 de setembre, a les 17 hores i en les instal·lacions de l’Escola Infantil, es realitzarà una reunió informativa per a totes les famílies interessades a gaudir d’aquest servei, que ofereix el consistori magdalener.

escolainfantil

Durant la reunió, es podran realitzar les inscripcions per al curs 2017-18 dels alumnes d’1 a 3 anys i es repartiran els manuals de funcionament del centre i les autoritzacions pertinents.

“Un any més, l’Ajuntament de Sta. Magdalena posem a la disposició de les famílies aquest recurs, que permet als xiquets anar adaptant-se a la seua futura etapa escolar, al mateix temps que afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar”, indica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

D’altra banda, els operaris de la Brigada Municipal del consistori han estat durant aquests dies posant a punt, tant l’Escola Infantil com el Centre Educatiu d’Infantil i Primària, Albert Selma, que també obrirà les seues portes dilluns que ve dia 11. S’han realitzat treballs de neteja i revisió de totes les instal·lacions, per a comprovar el seu correcte funcionament.

Notícies relacionades

Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

50 seg
Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Veure més notícies →