Inici » Notícies » L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs dilluns que ve
Actualitat

L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs dilluns que ve

50 seg

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que dilluns que ve, 11 de setembre, iniciaran les classes de l’Escola Infantil, en horari de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres. En aquest sentit, el divendres, 8 de setembre, a les 17 hores i en les instal·lacions de l’Escola Infantil, es realitzarà una reunió informativa per a totes les famílies interessades a gaudir d’aquest servei, que ofereix el consistori magdalener.

escolainfantil

Durant la reunió, es podran realitzar les inscripcions per al curs 2017-18 dels alumnes d’1 a 3 anys i es repartiran els manuals de funcionament del centre i les autoritzacions pertinents.

“Un any més, l’Ajuntament de Sta. Magdalena posem a la disposició de les famílies aquest recurs, que permet als xiquets anar adaptant-se a la seua futura etapa escolar, al mateix temps que afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar”, indica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

D’altra banda, els operaris de la Brigada Municipal del consistori han estat durant aquests dies posant a punt, tant l’Escola Infantil com el Centre Educatiu d’Infantil i Primària, Albert Selma, que també obrirà les seues portes dilluns que ve dia 11. S’han realitzat treballs de neteja i revisió de totes les instal·lacions, per a comprovar el seu correcte funcionament.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →