Inici » Notícies » L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs escolar
Actualitat

L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs escolar

51 seg

cole-santa

Aquest dilluns, 12 de setembre, els alumnes de l’Escola Infantil de Sta. Magdalena han començat el curs escolar 2016/17, en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i sota la supervisió de dues monitores especialitzades.

Prop de 10 xiquets,  d’1 a 3 anys,  han reprès les classes, després de la posada a punt de les instal·lacions. “Novament engeguem aquest servei, que aspirem a millorar i amb el temps la nostra idea és aconseguir avançar l’edat en la què comencen les seues classes en l’escola infantil”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, per a qui aquesta “és una eina prèvia i molt necessària a la posterior entrada en el col·legi dels xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena”.

L’horari en el que  l’Escola Infantil està oberta és  de 9 a 13 hores, sent dues hores completament gratuïtes i finançades per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, mentre que cada hora extra té un cost de 2€.

Els alumnes del centre realitzaran tot tipus d’activitats amb les quals se’ls pretén iniciar en la formació del llenguatge, les matemàtiques, el mitjà natural o l’anglès. Segons expliquen les monitores van a “adquirir unes rutines per a afavorir la seua autonomia i el desenvolupament integral abans de la seua entrada en el col·legi”.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →