Inici » Notícies » L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs escolar
Actualitat

L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs escolar

51 seg

cole-santa

Aquest dilluns, 12 de setembre, els alumnes de l’Escola Infantil de Sta. Magdalena han començat el curs escolar 2016/17, en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i sota la supervisió de dues monitores especialitzades.

Prop de 10 xiquets,  d’1 a 3 anys,  han reprès les classes, després de la posada a punt de les instal·lacions. “Novament engeguem aquest servei, que aspirem a millorar i amb el temps la nostra idea és aconseguir avançar l’edat en la què comencen les seues classes en l’escola infantil”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, per a qui aquesta “és una eina prèvia i molt necessària a la posterior entrada en el col·legi dels xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena”.

L’horari en el que  l’Escola Infantil està oberta és  de 9 a 13 hores, sent dues hores completament gratuïtes i finançades per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, mentre que cada hora extra té un cost de 2€.

Els alumnes del centre realitzaran tot tipus d’activitats amb les quals se’ls pretén iniciar en la formació del llenguatge, les matemàtiques, el mitjà natural o l’anglès. Segons expliquen les monitores van a “adquirir unes rutines per a afavorir la seua autonomia i el desenvolupament integral abans de la seua entrada en el col·legi”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →