Inici » Notícies » L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs escolar
Actualitat

L’Escola Infantil de Sta. Magdalena arranca el curs escolar

51 seg

cole-santa

Aquest dilluns, 12 de setembre, els alumnes de l’Escola Infantil de Sta. Magdalena han començat el curs escolar 2016/17, en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i sota la supervisió de dues monitores especialitzades.

Prop de 10 xiquets,  d’1 a 3 anys,  han reprès les classes, després de la posada a punt de les instal·lacions. “Novament engeguem aquest servei, que aspirem a millorar i amb el temps la nostra idea és aconseguir avançar l’edat en la què comencen les seues classes en l’escola infantil”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, per a qui aquesta “és una eina prèvia i molt necessària a la posterior entrada en el col·legi dels xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena”.

L’horari en el que  l’Escola Infantil està oberta és  de 9 a 13 hores, sent dues hores completament gratuïtes i finançades per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, mentre que cada hora extra té un cost de 2€.

Els alumnes del centre realitzaran tot tipus d’activitats amb les quals se’ls pretén iniciar en la formació del llenguatge, les matemàtiques, el mitjà natural o l’anglès. Segons expliquen les monitores van a “adquirir unes rutines per a afavorir la seua autonomia i el desenvolupament integral abans de la seua entrada en el col·legi”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →