Inici » Notícies » L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició
Actualitat

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

31 seg

 

AUDICIO2L’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Santa Magdalena realitzava el divendres, 28 de juny, a l’aula de l’entitat, l’Audició de Fi de Curs de les seus alumnes i alumnes.

Sota la direcció de Sergio Tortajada Gómez, així com tot el professorat del centre, els alumnes i les alumnes de les diferents especialitats, van mostrar al públic assistent els coneixements adquirits durant el curs 2018-19.

Sergio Tortajada, director de l’Escola de Música, va destacar el gran treball, tant de l’alumnat com del professorat del centre, que es va veure reflectit en l’audició i va recordar que, “l’escola de música de Santa Magdalena compta amb professors de gran qualitat, que imparteixen la docència musical al mateix nivell, que puga impartir-se en escoles de música d’altres poblacions”.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →