Inici » Notícies » l´Espai Respir de Santa Magdalena aposta per les 3 ‘R’ per a la seua decoració nadalenca
Actualitat

l´Espai Respir de Santa Magdalena aposta per les 3 ‘R’ per a la seua decoració nadalenca

51 seg

Santa Magdalena aquest Nadal tindrà decoració ecològica, gràcies als usuaris de l´Espai Respir, que han donat una sèrie de motius nadalencs, molt especials, que han sigut elaborats per ells mateixos durant diversos mesos.

Així, en una clara aposta per les 3 ‘R’: Redueix, Reutilitza i Recicla, aquests usuaris, sota la coordinació de Núria Muñoz, han realitzat tot tipus d’adorns amb càpsules de café com a principal matèria primera. D’aquesta manera, i després d’una campanya de recollida de càpsules, en la qual han participat nombrosos veïns i veïnes de la població, els usuaris s’han encarregat de reutilitzar les càpsules, per a la creació d’originals peces, confeccionades de manera artesanal i que ja llueixen en alguns espais com l’Edifici Social. Al mateix temps, l´Espai Respir també ha donat adorns nadalencs, que en breu, s’instal·laran en la façana de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, agraeix “la gran feina, que estan fent els usuaris de la nostra unitat de respir, que a més de desenvolupar tot tipus d’habilitats per a la millora de la motricitat fina, promouen la reducció, reutilització i reciclatge de materials, com podem anar comprovant amb els diferents treballs, que realitzen al llarg de tot l’any”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →