Inici » Notícies » L’esport protagonitza la recta final de la programació nadalenca
Actualitat

L’esport protagonitza la recta final de la programació nadalenca

42 seg

La programació de Nadal, Any Nou i Reis, organitzada per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, entra ja en la seua recta final i ho fa amb l’esport com a protagonista.

grup1

Aquest matí, els xiquets han gaudit d’una sèrie de partits de futbol sala, sota la coordinació d’Ángel Espada. Els xiquets de Sta. Magdalena han demostrat una molt bona forma física i sobretot moltes qualitats per a la pràctica de l’esport. Finalitzades les competicions han sigut obsequiats amb un refrigeri.

futsal

Aquesta vesprada continuen les activitats, en aquest cas organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, amb la projecció de la pel·lícula: Tadeo Jones 2: El Secreto del Rey Midas. L’entrada és gratuïta i l’associació proporcionarà a tots els xiquets crispetes.

futsal1

Divendres que ve, 5 de gener, la programació es tancarà amb la cavalcada dels Reis Mags, que estaran en la població a partir de les 19 hores. Després de la recepció per part del consistori a l’Ajuntament, es traslladaran a l’església parroquial, lloc en el qual repartiran regals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →