Inici » Notícies » L’esport protagonitza la recta final de la programació nadalenca
Actualitat

L’esport protagonitza la recta final de la programació nadalenca

42 seg

La programació de Nadal, Any Nou i Reis, organitzada per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, entra ja en la seua recta final i ho fa amb l’esport com a protagonista.

grup1

Aquest matí, els xiquets han gaudit d’una sèrie de partits de futbol sala, sota la coordinació d’Ángel Espada. Els xiquets de Sta. Magdalena han demostrat una molt bona forma física i sobretot moltes qualitats per a la pràctica de l’esport. Finalitzades les competicions han sigut obsequiats amb un refrigeri.

futsal

Aquesta vesprada continuen les activitats, en aquest cas organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, amb la projecció de la pel·lícula: Tadeo Jones 2: El Secreto del Rey Midas. L’entrada és gratuïta i l’associació proporcionarà a tots els xiquets crispetes.

futsal1

Divendres que ve, 5 de gener, la programació es tancarà amb la cavalcada dels Reis Mags, que estaran en la població a partir de les 19 hores. Després de la recepció per part del consistori a l’Ajuntament, es traslladaran a l’església parroquial, lloc en el qual repartiran regals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →