Inici » Notícies » L´Obsedi Maestrat Litoral posa en marxa un Curs d’Alfabetització Digital a Santa Magdalena
Actualitat

L´Obsedi Maestrat Litoral posa en marxa un Curs d’Alfabetització Digital a Santa Magdalena

38 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que l´Obsedi Maestrat Litoral organitza un curs gratuït d’alfabetització digital en el municipi, que se celebrarà entre el 17 i el 20 de febrer, en el saló de plens.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena comenta que: “dins de les activitats, que realitza el ‘Pacte Territorial per l´Ocupació Maestrat Litoral’ se’ns ha oferit la realització d’aquest curs d’alfabetització, que permetrà al seu alumnat adquirir competències i habilitats en matèria digital, unes eines que avui en dia són fonamentals i més si s’està en situació de desocupació”.

Aquest curs va destinat a persones, que es troben en situació de desocupació o que vulguen millorar les seues aptituds en matèria digital. Les classes se celebraran de 9.30 a 13.30h. Totes les persones interessades en la realització d’aquest curs d’alfabetització digital han d’inscriure’s a l’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis, en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →