Inici » Notícies » L´Obsedi Maestrat Litoral presenta les seues conclusions
Actualitat

L´Obsedi Maestrat Litoral presenta les seues conclusions

1 min, 21 seg

Enrique Orero, coordinador de l´Obsedi Maestrat Litoral, acompanyat de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles i davant la presència dels alcaldes de Sant Rafael del Riu i Sta. Magdalena, l’alcaldessa de Càlig i els regidors i regidores d’Ocupació  de Peníscola, Benicarló, Vinaròs i Alcalà de Xivert-Alcossebre, ha presentat aquest matí les conclusions  i la memòria d’activitat de l´Obsedi, un observatori, nascut del Pacte Maestrat Litoral, en el marc del programa del foment dels acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local en la Comunitat Valenciana.

obsedi1 obsedi2 obsedi3 obsedi4

L´Obsedi, a partir del diagnòstic territorial per a l’ocupació del Maestrat Litoral, ha gestionat un total de 24 ofertes de treball, s’han gestionat 130 perfils, s’han realitzat un total de 115 orientacions personalitzades, 17 visites a Ajuntaments i associacions, s’ha efectuat orientació  laboral a dues empreses i s’han impartit un total de 10 tallers, dins dels 8 municipis, que formen part del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral.

Orero després de l’exposició dels principals objectius que, s’han materialitzat ha explicat que encara queden 4 àrees en les quals treballar: “la millora de la qualitat de l’ocupació, l’impuls que necessita el comerç local, la desestacionalització turística i la desconnexió existent entre l’administració i el teixit empresarial, ja que encara s’han de treballar més aquestes sinergies”.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua part, ha destacat “l’extraordinari treball de les persones contractades des del Pacte Territorial, en l’elaboració del diagnòstic sobre la situació del mercat laboral, així com dels ADL dels Ajuntaments”. Al mateix temps, ha remarcat l’aposta de la Generalitat, que “s’ha interessat per conéixer la realitat laboral de la nostra comarca, en un col·laboració entre SERVEF, Servei Públic d’Ocupació Estatal i els 8 municipis: Vinaròs, Peñísola, Sant Rafel del Riu, Sant Jordi, Sta. Magdalena de Polpis, Alcalà de Xivert-Alcossebre i Benicarló”. És més, Bou entén que es donarà “una continuïtat al Pacte i que aconseguirem que la nostra comarca tinga treballs millors, de més qualitat i més duradors”.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Veure més notícies →