Inici » Notícies » L´Obsedi Maestrat Litoral presenta les seues conclusions
Actualitat

L´Obsedi Maestrat Litoral presenta les seues conclusions

1 min, 21 seg

Enrique Orero, coordinador de l´Obsedi Maestrat Litoral, acompanyat de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles i davant la presència dels alcaldes de Sant Rafael del Riu i Sta. Magdalena, l’alcaldessa de Càlig i els regidors i regidores d’Ocupació  de Peníscola, Benicarló, Vinaròs i Alcalà de Xivert-Alcossebre, ha presentat aquest matí les conclusions  i la memòria d’activitat de l´Obsedi, un observatori, nascut del Pacte Maestrat Litoral, en el marc del programa del foment dels acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local en la Comunitat Valenciana.

obsedi1 obsedi2 obsedi3 obsedi4

L´Obsedi, a partir del diagnòstic territorial per a l’ocupació del Maestrat Litoral, ha gestionat un total de 24 ofertes de treball, s’han gestionat 130 perfils, s’han realitzat un total de 115 orientacions personalitzades, 17 visites a Ajuntaments i associacions, s’ha efectuat orientació  laboral a dues empreses i s’han impartit un total de 10 tallers, dins dels 8 municipis, que formen part del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral.

Orero després de l’exposició dels principals objectius que, s’han materialitzat ha explicat que encara queden 4 àrees en les quals treballar: “la millora de la qualitat de l’ocupació, l’impuls que necessita el comerç local, la desestacionalització turística i la desconnexió existent entre l’administració i el teixit empresarial, ja que encara s’han de treballar més aquestes sinergies”.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua part, ha destacat “l’extraordinari treball de les persones contractades des del Pacte Territorial, en l’elaboració del diagnòstic sobre la situació del mercat laboral, així com dels ADL dels Ajuntaments”. Al mateix temps, ha remarcat l’aposta de la Generalitat, que “s’ha interessat per conéixer la realitat laboral de la nostra comarca, en un col·laboració entre SERVEF, Servei Públic d’Ocupació Estatal i els 8 municipis: Vinaròs, Peñísola, Sant Rafel del Riu, Sant Jordi, Sta. Magdalena de Polpis, Alcalà de Xivert-Alcossebre i Benicarló”. És més, Bou entén que es donarà “una continuïtat al Pacte i que aconseguirem que la nostra comarca tinga treballs millors, de més qualitat i més duradors”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →