Inici » Notícies » l´Obsedi Maestrat posa en marxa tres taules formatives en l’Espai Empresarial Actiben
Actualitat

l´Obsedi Maestrat posa en marxa tres taules formatives en l’Espai Empresarial Actiben

1 min, 1 seg

OBSEDI1

El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Magdalena, Marcos Cervera i la treballadora social, Raquel Escrig, han assistit, a Benicarló, a la presentació de les diferents taules de treball, que els dies 20, 23 i 25 de setembre, es realitzaran en l’espai empresarial, ACTIBEN, en l’antiga seu d´AIDIMA, a Benicarló, organitzades pel Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral (Obsedi Maestrat), del qual forma part Santa Magdalena, al costat de Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcalà de Xivert, Sant Jordi i Sant Rafel.

El programa es posarà en marxa el dia 20 de setembre amb la taula, “Atraure i retindre el talent en el territori. La nova gestió de Recursos Humans”. Es tracta d’una jornada dirigida a empreses, en la qual s’abordaran els problemes de les empreses referents a la contractació, la retenció de talent i la relació amb les diferents administracions en l’àmbit de l’ocupació.

La segona jornada tindrà lloc el 23 de setembre, i porta per títol, “FP dual i els certificats de professionalitat. La formació com a via d’accés a l’ocupació”. I cerca donar a conéixer la formació específica existent en el territori. A més, durant la taula de treball es mostrarà als empresaris els diferents tipus de formació, reglada i no reglada.

La tercera i última de les jornades formatives, serà el dia 25 de setembre i és més tècnica i orientada exclusivament a administracions. Durant la jornada es tractaran les diverses problemàtiques que es troben les administracions locals a l’hora d’implementar els programes d’ocupació i de formació.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →