Inici » Notícies » l´Obsedi Maestrat posa en marxa tres taules formatives en l’Espai Empresarial Actiben
Actualitat

l´Obsedi Maestrat posa en marxa tres taules formatives en l’Espai Empresarial Actiben

1 min, 1 seg

OBSEDI1

El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Magdalena, Marcos Cervera i la treballadora social, Raquel Escrig, han assistit, a Benicarló, a la presentació de les diferents taules de treball, que els dies 20, 23 i 25 de setembre, es realitzaran en l’espai empresarial, ACTIBEN, en l’antiga seu d´AIDIMA, a Benicarló, organitzades pel Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral (Obsedi Maestrat), del qual forma part Santa Magdalena, al costat de Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcalà de Xivert, Sant Jordi i Sant Rafel.

El programa es posarà en marxa el dia 20 de setembre amb la taula, “Atraure i retindre el talent en el territori. La nova gestió de Recursos Humans”. Es tracta d’una jornada dirigida a empreses, en la qual s’abordaran els problemes de les empreses referents a la contractació, la retenció de talent i la relació amb les diferents administracions en l’àmbit de l’ocupació.

La segona jornada tindrà lloc el 23 de setembre, i porta per títol, “FP dual i els certificats de professionalitat. La formació com a via d’accés a l’ocupació”. I cerca donar a conéixer la formació específica existent en el territori. A més, durant la taula de treball es mostrarà als empresaris els diferents tipus de formació, reglada i no reglada.

La tercera i última de les jornades formatives, serà el dia 25 de setembre i és més tècnica i orientada exclusivament a administracions. Durant la jornada es tractaran les diverses problemàtiques que es troben les administracions locals a l’hora d’implementar els programes d’ocupació i de formació.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →