Inici » Notícies » L’Orquestra Lírica de Castelló ofereix un magnífic espectacle amb la seua ‘Història del soldat’
Actualitat

L’Orquestra Lírica de Castelló ofereix un magnífic espectacle amb la seua ‘Història del soldat’

53 seg

El Circuit Provincial Cultural de la Diputació de Castelló arribava dissabte passat a Santa Magdalena amb l’espectacle de l’Orquestra Lírica de Castelló, ‘Història del soldat’, que es va desenvolupar a l’Auditori Municipal.

L’Orquestra Lírica de Castelló estrenava en 2020 a Castelló la seua producció ‘La història del soldat’, teatre musical amb partitura de Stravinski. L’obra original, en forma de paràbola, va ser estrenada en 1918.

L’espectacle musical va posar en escena l’orquestra de cambra, un narrador-actor, il·luminació i pantalla cinematogràfica, en la qual es representava aquest conte popular rus.

La trama es va articular al voltant d’un soldat que en tornar de la I Guerra Mundial donava el seu violí al dimoni a canvi d’un llibre on es llig el futur. En aquesta nova producció la història del soldat ha sigut adaptada per Carlos Pascual, director artístic i musical del projecte, per a fer-la transcórrer en un poble de la comarca de la Plana al qual el soldat torna a casa després de la Guerra Civil espanyola i on el futur s’endevina a través d’una empresa discogràfica de vinils.

Aquest espectacle, patrocinat per la Diputació de Castelló, va comptar amb una bona entrada de públic, que va passar d’aquesta manera una entretinguda vesprada de dissabte a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →