Inici » Notícies » L’Orquestra Lírica de Castelló ofereix un magnífic espectacle amb la seua ‘Història del soldat’
Actualitat

L’Orquestra Lírica de Castelló ofereix un magnífic espectacle amb la seua ‘Història del soldat’

53 seg

El Circuit Provincial Cultural de la Diputació de Castelló arribava dissabte passat a Santa Magdalena amb l’espectacle de l’Orquestra Lírica de Castelló, ‘Història del soldat’, que es va desenvolupar a l’Auditori Municipal.

L’Orquestra Lírica de Castelló estrenava en 2020 a Castelló la seua producció ‘La història del soldat’, teatre musical amb partitura de Stravinski. L’obra original, en forma de paràbola, va ser estrenada en 1918.

L’espectacle musical va posar en escena l’orquestra de cambra, un narrador-actor, il·luminació i pantalla cinematogràfica, en la qual es representava aquest conte popular rus.

La trama es va articular al voltant d’un soldat que en tornar de la I Guerra Mundial donava el seu violí al dimoni a canvi d’un llibre on es llig el futur. En aquesta nova producció la història del soldat ha sigut adaptada per Carlos Pascual, director artístic i musical del projecte, per a fer-la transcórrer en un poble de la comarca de la Plana al qual el soldat torna a casa després de la Guerra Civil espanyola i on el futur s’endevina a través d’una empresa discogràfica de vinils.

Aquest espectacle, patrocinat per la Diputació de Castelló, va comptar amb una bona entrada de públic, que va passar d’aquesta manera una entretinguda vesprada de dissabte a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →