Inici » Notícies » El magdalener, Víctor Cervera, guanya el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam
Actualitat

El magdalener, Víctor Cervera, guanya el I Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam

1 min, 12 seg

guanyador guanyador1

Santa Magdalena ha acollit aquest cap de setmana  eI Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb reclam

campionat2campionat3

El Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena, en col·laboració amb la delegació Territorial de la FCCV, i l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís, organitzaven dissabte passat, 4 de febrer el Campionat Autonòmic Nord de Perdiu amb Reclam, clasificable per a la prova Nacional que se celebrarà el pròxim 25 de febrer.

El magdalener, Víctor Cervera, va resultar vencedor de la prova, mentre que el benicarlando, Elíseo Solsona, obtenia el segon premi. El tercer classificat va ser Manuel José Górriz i Juan Belmonte va ser quart. José Miguel Marzal, l’altre participant local va quedar en  6ena posició.

gruppodio

“Gràcies a tots els participants i especialment als dos caçadors Locals de reclam. També li done l’enhorabona a Víctor Cervera Colom, com a guanyador d’aquest Primer Campionat. Ha sigut un gran dia per a tots, col·laboradors, aficionats especialistes, participants i veïns i visitants, que han decidit pujar a l’Ermita de Sant Vicent a gaudir d’aquesta modalitat de caça, que forma part de les nostres tradicions. Felicitats a tots i totes per a fer possible aquest èxit col·lectiu”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

campionat1

L’ermita de Sant Vicent va acollir la prova, que va despertar molta expectació, ja que des de primera hora del matí i en la carpa, instal·lada per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, es va poder seguir les evolucions dels deu participants en el campionat, al mateix temps que gaudir d’un bon esmorzar. Nombrosos afeccionats a la caça i a la perdiu amb reclam van seguir atents la competició. Finalitzada la prova i després del lliurament de premis, participants i organització van menjar una deliciosa olleta.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →