Inici » Notícies » Magnífica posada en escena de ‘Masovers’ a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena
Actualitat

Magnífica posada en escena de ‘Masovers’ a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena

32 seg

L’Auditori Municipal de Santa Magdalena acollia dissabte passat, l’espectacle teatral, ‘Masovers. Entre l´espasa i la paret’, produït per ‘Factoria dHistòries’ i ‘Món d´Animació’, un esdeveniment que va comptar amb una massiva assistència de públic.

L’espectacle, va ser una mirada i un record a una manera de vida que s’acaba. Un xicotet homenatge al món rural, els ‘masovers’.

Un ‘masover’, vidu i ja molt major, es veu obligat a vendre el mas de la seua propietat. Les causes: l’edat, les forces que li flaquegen, les pressions de la família que no pot anar amb compte d’ell, la soledat i l’abandó generalitzat en què es troben les zones rurals, mancades de serveis i infraestructures bàsiques. Sens dubte un espectacle que, no va deixar a ningú indiferent.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →