Inici » Notícies » Massiva participació en les I Jornades Templeres de Sta. Magdalena
Actualitat

Massiva participació en les I Jornades Templeres de Sta. Magdalena

1 min, 20 seg

dinar2

Sta. Magdalena ha celebrat avui dissabte, 15 de desembre, les seues I Jornades Templeres, organitzades pels Cavallers Templers de Castelló i que han comptat amb el patrocini de l’ajuntament de la localitat.

Els Cavallers Templers han pres aquest matí el Castell, Polpís, lloc en el qual nombrós públic ha esperat la seua arribada a la fortalesa amb summa expectació. Allí, tots els participants han pogut xarrar animadament amb els cavallers de l’orde del Temple, al mateix temps que fotografiar-se. Posteriorment, més de 200 persones han participat en un menjar de germanor, que ha tingut lloc en el pavelló poliesportiu, lloc en el qual a força d´ olla han gaudit d’una agradable jornada.

A la vesprada, els cavallers Templers de Castelló, juntament amb les Dames i Cavallers d´Uxó, Associació Cultural de Bombos i Tambors de Castelló, Grup d’Escenificació i Dansa Medieval Chorus Simul, Associació Cavallers del Grial de Castelló i Associació Ciriana de Castelló, han desfilat pels carrers del nucli urbà, finalitzant el seu espectacular recorregut en la plaça Espanya.

D’altra banda, en La Capella s’ha escenificat, davant un nodrit públic, com és la vestimenta dels cavallers Templers i Tomás de Foix ha presentat el seu llibre, El Zorro Rojo. A més, l’historiador local, Juan Bou, s’ha encarregat de donar algunes pinzellades sobre la història de Sta. Magdalena. Els actes s’han tancat amb una sèrie de balls medievals en la plaça Espanya i el posterior sopar de pa i porta en el pavelló poliesportiu.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha mostrat la seua satisfacció pel desenvolupament de la jornades, que “ens han permés a tots conéixer una mica més a fons la història d’aquesta ordre, que va habitar al nostre castell”. A més, afig que: “aquest és un pas més en la promoció de la nostra localitat com a part del territori templer i per això continuarem apostant, en la mesura de les nostres possibilitats en aquest tipus d’esdeveniments”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →