Inici » Notícies » Més de 50 xiquets gaudeixen de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena
Actualitat

Més de 50 xiquets gaudeixen de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena

37 seg

Més de 50 xiquets de Sta. Magdalena estan gaudint des d’avui i fins a divendres que ve 6 d’abril de les activitats, que organitza l’Ajuntament de la localitat dins de l’Escola de Pasqua 2018.

grup3 grup4 grup1 grup2

Els alumnes de l’Escola s’han dividit en tres grups, els de 1 a 3 anys, que realitzen les activitats en les instal·lacions de la Ludoteca Infantil, i de 3 a 6 anys i de 6 a 12, que gaudeixen dels diferents tallers, programats per les mestres en la sala de projeccions del poliesportiu municipal.

“Estem molt contents, des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, amb el bon acolliment, que ha tingut un any més, l’Escola de Pasqua, un espai en el qual a través dels jocs i la diversió van aprenent diferents conceptes, molts d’ells relacionats amb aquesta època de l’any en la què ens trobem”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Els més de 50 xiquets gaudiran d’aquest espai fins al divendres 6 d’abril de 10 a 13 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →