Inici » Notícies » Més de 200 magdaleneros gaudeixen del Vila-real-Eibar 
Actualitat

Més de 200 magdaleneros gaudeixen del Vila-real-Eibar 

1 min, 21 seg

Els espectadors del Madrigal van conèixer la bellesa del municipi en un video promocional 

Alcalà de Xivert, la Salzadella i Santa Magdalena de Polpís van ser ahir les localitats protagonistes del programa Endavant Província, que promou el Vila-real amb l’objectiu de promocionar el turisme en la província de Castelló.

FUTBOL1 (2)  FUTBOL4
D’aquesta manera, una delegació de prop de 200 persones, encapçalada per l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i els membres de la corporació municipal, va assistir a l´encontre que el club groguet va disputar contra l´Eibar i que va acabar amb empat a un gol. 4 autobusos fletats pel club van traslladar als veïns i veïnes fins al Madrigal.

carpa
El primer edil va participar en el menjar entre directives i després en la carpa informativa que es va muntar a les portes del Madrigal es va oferir als assistents tot tipus d’informació turística relacionada amb el municipi. D’una banda, es repartia la guia turística, editada per l’Ajuntament de Sta. Magdalena i d´altra es promocionava el Parc Natural de la Serra d´Irta.
Ja a l’interior del camp, i a través dels videomarcadors es van projectar vídeos amb els paisatges i monuments més bells de Sta. Magdalena.

FUTBOL3

Tant a l’inici com en el descans, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, juntament amb les bandes de La Salzadella i Alcalà de Xivert, va donar la volta al camp i va interpretar música habitual del seu repertori.
“Hem gaudit molt d’aquesta grata experiència, en la qual a més de veure bon futbol, hem aconseguit situar al nostre xicotet municipi en el cor d’un estadi de primera divisió, amb el que açò significa a nivell de promoció”, ha assenyalat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, qui a més avança que “hem plantejat algunes línies de col·laboració i la sintonia entre ajuntament i club és molt bona”.
Finalitzat el partit tots van tornar fins a Sta. Magdalena, esperant poder gaudir en una altra ocasió d’una jornada similar.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →