Inici » Notícies » Més de 200 magdaleneros gaudeixen del Vila-real-Eibar 
Actualitat

Més de 200 magdaleneros gaudeixen del Vila-real-Eibar 

1 min, 21 seg

Els espectadors del Madrigal van conèixer la bellesa del municipi en un video promocional 

Alcalà de Xivert, la Salzadella i Santa Magdalena de Polpís van ser ahir les localitats protagonistes del programa Endavant Província, que promou el Vila-real amb l’objectiu de promocionar el turisme en la província de Castelló.

FUTBOL1 (2)  FUTBOL4
D’aquesta manera, una delegació de prop de 200 persones, encapçalada per l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i els membres de la corporació municipal, va assistir a l´encontre que el club groguet va disputar contra l´Eibar i que va acabar amb empat a un gol. 4 autobusos fletats pel club van traslladar als veïns i veïnes fins al Madrigal.

carpa
El primer edil va participar en el menjar entre directives i després en la carpa informativa que es va muntar a les portes del Madrigal es va oferir als assistents tot tipus d’informació turística relacionada amb el municipi. D’una banda, es repartia la guia turística, editada per l’Ajuntament de Sta. Magdalena i d´altra es promocionava el Parc Natural de la Serra d´Irta.
Ja a l’interior del camp, i a través dels videomarcadors es van projectar vídeos amb els paisatges i monuments més bells de Sta. Magdalena.

FUTBOL3

Tant a l’inici com en el descans, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, juntament amb les bandes de La Salzadella i Alcalà de Xivert, va donar la volta al camp i va interpretar música habitual del seu repertori.
“Hem gaudit molt d’aquesta grata experiència, en la qual a més de veure bon futbol, hem aconseguit situar al nostre xicotet municipi en el cor d’un estadi de primera divisió, amb el que açò significa a nivell de promoció”, ha assenyalat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, qui a més avança que “hem plantejat algunes línies de col·laboració i la sintonia entre ajuntament i club és molt bona”.
Finalitzat el partit tots van tornar fins a Sta. Magdalena, esperant poder gaudir en una altra ocasió d’una jornada similar.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →