Inici » Notícies » Més de 50 persones participen en la III Marxa Senderista entre els castells Polpís i Xivert
Actualitat

Més de 50 persones participen en la III Marxa Senderista entre els castells Polpís i Xivert

48 seg

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el Parc Natural de la Serra d´Irta va organitzar ahir, diumenge, 6 de març, la III Marxa senderista, en col·laboració amb els ajuntaments de Santa Magdalena i d’Alcalà de Xivert-Alcossebre en la qual es van donar cita més de 50 persones, que van gaudir d’un magnífic recorregut entre els castells templers de Polpís i Xivert.

A primera hora del matí, els senderistes després de prendre café i pastes típiques de Santa Magdalena en el pavelló poliesportiu, van partir cap al castell Polpís, lloc en el qual van realitzar la primera de les parades, d’un recorregut que té una distància total de 18,5 km.

Altres punts pels quals van passar els participants de la III Marxa Senderista van ser la Barraca del Pastor, l’encreuament de la Mallada de la Rabosa, o el Coll de la Palma, fins a arribar al castell Xivert, fortificació que van poder admirar els senderistes, en una jornada de ple contacte amb la naturalesa.

Després del descens de Xivert, un autobús va esperar als senderistes per a portar-los de tornada fins a Santa Magdalena, lloc des del qual partia el recorregut senderista.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →