Inici » Notícies » Més de 50 persones participen en la III Marxa Senderista entre els castells Polpís i Xivert
Actualitat

Més de 50 persones participen en la III Marxa Senderista entre els castells Polpís i Xivert

48 seg

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, el Parc Natural de la Serra d´Irta va organitzar ahir, diumenge, 6 de març, la III Marxa senderista, en col·laboració amb els ajuntaments de Santa Magdalena i d’Alcalà de Xivert-Alcossebre en la qual es van donar cita més de 50 persones, que van gaudir d’un magnífic recorregut entre els castells templers de Polpís i Xivert.

A primera hora del matí, els senderistes després de prendre café i pastes típiques de Santa Magdalena en el pavelló poliesportiu, van partir cap al castell Polpís, lloc en el qual van realitzar la primera de les parades, d’un recorregut que té una distància total de 18,5 km.

Altres punts pels quals van passar els participants de la III Marxa Senderista van ser la Barraca del Pastor, l’encreuament de la Mallada de la Rabosa, o el Coll de la Palma, fins a arribar al castell Xivert, fortificació que van poder admirar els senderistes, en una jornada de ple contacte amb la naturalesa.

Després del descens de Xivert, un autobús va esperar als senderistes per a portar-los de tornada fins a Santa Magdalena, lloc des del qual partia el recorregut senderista.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →