Inici » Notícies » Millora de la seguretat vial en l’avinguda Dr. Luis Torres Morera
Actualitat

Millora de la seguretat vial en l’avinguda Dr. Luis Torres Morera

37 seg

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Sta. Magdalena està duent a terme, durant aquests dies, la millora de la seguretat vial en l’avinguda del Dr. Luis Torres Morera, i més concretament en la rotonda, que es troba al costat de la cooperativa.

ROTONDA2

“Les arrels dels arbres de la rotonda havien danyat seriosament tot el paviment i hem aprofitat l’ocasió per a millorar aquest enclavament, retirant els arbres i fent la rotonda una mica més xicoteta, sobretot pensant en els camions que accedeixen a la cooperativa i que d’aquesta manera podran maniobrar millor”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

L’Ajuntament de la localitat, una vegada retirats els arbres i part del paviment que estava danyat, adequarà la rotonda a les necessitats reals del tràfic del municipi.

Posteriorment, l’alcalde ha anunciat que “dins del nostre Pla de Senyalització Vial, pintarem uns passos de vianants i procedirem, en un futur, a millorar la senyalització horitzontal”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →