Inici » Notícies » Millora de la seguretat vial en l’avinguda Dr. Luis Torres Morera
Actualitat

Millora de la seguretat vial en l’avinguda Dr. Luis Torres Morera

37 seg

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Sta. Magdalena està duent a terme, durant aquests dies, la millora de la seguretat vial en l’avinguda del Dr. Luis Torres Morera, i més concretament en la rotonda, que es troba al costat de la cooperativa.

ROTONDA2

“Les arrels dels arbres de la rotonda havien danyat seriosament tot el paviment i hem aprofitat l’ocasió per a millorar aquest enclavament, retirant els arbres i fent la rotonda una mica més xicoteta, sobretot pensant en els camions que accedeixen a la cooperativa i que d’aquesta manera podran maniobrar millor”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

L’Ajuntament de la localitat, una vegada retirats els arbres i part del paviment que estava danyat, adequarà la rotonda a les necessitats reals del tràfic del municipi.

Posteriorment, l’alcalde ha anunciat que “dins del nostre Pla de Senyalització Vial, pintarem uns passos de vianants i procedirem, en un futur, a millorar la senyalització horitzontal”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →