Inici » Notícies » Millora de l’accessibilitat de la Capella i del Consultori Mèdic a Sta. Magdalena
Actualitat

Millora de l’accessibilitat de la Capella i del Consultori Mèdic a Sta. Magdalena

51 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat, que dins del pressupost de 2018, aprovat la passada setmana, s’ha decidit incloure una partida d’uns 8.000 €, encaminada a millorar l’accessibilitat d’edificis com La Capella o el consultori mèdic auxiliar.

WhatsApp Image 2018-02-13 at 10.02.42

En el cas de la Capella, edifici adossat a l’església parroquial i que té diferents usos, sobretot de tipus cultural, “anem a realitzar una actuació integral, que millore la seua accessibilitat, de manera que eliminarem per complet el graó de la plaça de l’església i construirem una rampa de tres metres de llarg per 1,5 d’ample, que permeta l’accés a l’edifici a les persones amb mobilitat reduïda”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

rampa1

D’altra banda, en el consultori mèdic auxiliar, “pretenem millorar la rampa d’accés ja existent, que passarà dels 90 cms als dos metres d’ample, facilitant d’aquesta manera l’accés, ja que l’ample actual no permet realitzar el gir a les persones, que acudeixen al centre mèdic en cadira de rodes, carret de bebè o llitera”, afirma Bou. 

A més, s’aprofitarà l’actuació per a asfaltar amb formigó imprés el tros de terreny, que hi ha al costat del consultori mèdic, deixant-ho a cota zero. En l’actualitat, la graveta dificulta l’accés a l’entrada de la rampa.

rampa3

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →