Inici » Notícies » Millora de l’accessibilitat de la Capella i del Consultori Mèdic a Sta. Magdalena
Actualitat

Millora de l’accessibilitat de la Capella i del Consultori Mèdic a Sta. Magdalena

51 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat, que dins del pressupost de 2018, aprovat la passada setmana, s’ha decidit incloure una partida d’uns 8.000 €, encaminada a millorar l’accessibilitat d’edificis com La Capella o el consultori mèdic auxiliar.

WhatsApp Image 2018-02-13 at 10.02.42

En el cas de la Capella, edifici adossat a l’església parroquial i que té diferents usos, sobretot de tipus cultural, “anem a realitzar una actuació integral, que millore la seua accessibilitat, de manera que eliminarem per complet el graó de la plaça de l’església i construirem una rampa de tres metres de llarg per 1,5 d’ample, que permeta l’accés a l’edifici a les persones amb mobilitat reduïda”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

rampa1

D’altra banda, en el consultori mèdic auxiliar, “pretenem millorar la rampa d’accés ja existent, que passarà dels 90 cms als dos metres d’ample, facilitant d’aquesta manera l’accés, ja que l’ample actual no permet realitzar el gir a les persones, que acudeixen al centre mèdic en cadira de rodes, carret de bebè o llitera”, afirma Bou. 

A més, s’aprofitarà l’actuació per a asfaltar amb formigó imprés el tros de terreny, que hi ha al costat del consultori mèdic, deixant-ho a cota zero. En l’actualitat, la graveta dificulta l’accés a l’entrada de la rampa.

rampa3

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →