Inici » Notícies » Música taurina per a celebrar la primavera a Sta. Magdalena
Actualitat

Música taurina per a celebrar la primavera a Sta. Magdalena

30 seg

La plaça Espanya de Sta. Magdalena va ser el lloc escollit per l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena per a celebrar, dissabte passat a la vesprada,  el seu concert de primavera, que en aquesta ocasió va estar dedicat de forma íntegra als pasdobles taurins.

concert1 concert2 concert3 concert4

Sota la direcció de Sergio Tortajada Gómez, els músics magdaleners van interpretar de forma brillant una selecció dels pasdobles més coneguts de la festa taurina.

El fermall d’or al concert el va posar la cantant local, Emi López de Agustín, que va pujar a l’escenari per a interpretar juntament amb la banda de Sta. Magdalena, els conegudíssims pasdobles, ‘Viva el Pasodoble’ i ‘Francisco Alegre’, aconseguint una gran ovació per part del públic assistent al concert.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →