Inici » Notícies » El musical Shrek protagonitza el Festival de Fi del Curs del CEIP Albert Selma
Actualitat

El musical Shrek protagonitza el Festival de Fi del Curs del CEIP Albert Selma

40 seg

FESTIVAL

Els alumnes i les alumnes del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena van acomiadar ahir el curs escolar 2018-19 i ho van fer amb la música de la pel·lícula Shrek com a protagonista.

L’Auditori Municipal de la localitat es va omplir de familiars, que van voler contemplar les habilitats artístiques dels més xicotets de la casa, que amb animades coreografies van acomiadar el curs escolar amb un gran somriure.

L’acte va acabar amb la graduació dels alumnes d’infantil, que passen a primària, així com els de primària, que deixen el centre per a iniciar l’Educació Secundària Obligatòria. Sens dubte, un moment molt emocionant, que ja quedarà en la retina de tots els presents.

Aquesta vesprada de 18 a 20h, l’AMPA organitza activitats lúdiques i d’animació al pati del col·legi, que comptaran amb la col·laboració de Trencaperol Produccions. A la nit, a les 21h, es realitzarà un sopar de ‘Pa i Porta’, tancant d’aquesta manera el curs escolar.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →