Inici » Notícies » Nova desinfecció setmanal a Santa Magdalena
Actualitat

Nova desinfecció setmanal a Santa Magdalena

39 seg

Santa Magdalena segueix avant en la seua lluita contra la propagació de la Covid19 i aquesta setmana, concretament ahir dimarts, 1 de desembre, es tornava a realitzar una desinfecció en les zones comunes més transitades.

D’aquesta manera i a través d’una empresa especialitzada en desinfecció s’ha procedit a fer aquestes tasques en l’Edifici Social, establiments comercials, caixer automàtic, ajuntament, parcs infantils, centre mèdic, col·legi públic i ludoteca municipal.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “dins del pla de coordinació en la lluita contra la propagació de la covid19 aquests dies estem intensificant, encara més, les desinfeccions i semanalment desinfectem les zones comunes en les quals hi ha més tràfec de gent”.

Des de l’Ajuntament de Santa Magdalena es recorda a tota la població, l’obligatorietat de l’ús de màscara, la freqüent rentada de mans i el distanciament social, com a mesures essencials en la lluita contra la propagació de la Covid19.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →