Inici » Notícies » Nova desinfecció setmanal a Santa Magdalena
Actualitat

Nova desinfecció setmanal a Santa Magdalena

39 seg

Santa Magdalena segueix avant en la seua lluita contra la propagació de la Covid19 i aquesta setmana, concretament ahir dimarts, 1 de desembre, es tornava a realitzar una desinfecció en les zones comunes més transitades.

D’aquesta manera i a través d’una empresa especialitzada en desinfecció s’ha procedit a fer aquestes tasques en l’Edifici Social, establiments comercials, caixer automàtic, ajuntament, parcs infantils, centre mèdic, col·legi públic i ludoteca municipal.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “dins del pla de coordinació en la lluita contra la propagació de la covid19 aquests dies estem intensificant, encara més, les desinfeccions i semanalment desinfectem les zones comunes en les quals hi ha més tràfec de gent”.

Des de l’Ajuntament de Santa Magdalena es recorda a tota la població, l’obligatorietat de l’ús de màscara, la freqüent rentada de mans i el distanciament social, com a mesures essencials en la lluita contra la propagació de la Covid19.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →