Inici » Notícies » Nova normativa sobre el Bo Social Elèctric
Actualitat

Nova normativa sobre el Bo Social Elèctric

57 seg

bonosocial

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que ja ha entrat en vigor la nova normativa sobre el Bo Social Elèctric, de la qual es poden beneficiar les llars en situació de vulnerabilitat. Aquest bo, podrà continuar sol·licitant-se, mentre que els usuaris de l’antic bo social que, encara complint els criteris, no hagen renovat el bo a data 31 de desembre, no perden el seu dret a sol·licitar-lo.

Qualsevol ciutadà pot tramitar el bo social en qualsevol moment i, si compleix els criteris, podrà beneficiar-se de les rebaixes del 25% o 40% en la factura estipulats per la normativa.

El Ministeri per a la Transició Ecològica (MITECO) està coordinant-se amb administracions i entitats del Tercer Sector perquè l’ajuda que representa el bo social elèctric arribe a les llars en risc de pobresa energètica i, en aquest sentit, està revisant les sol·licituds que no han sigut ateses per no complir els criteris establits. Fins al moment, entorn de tres de cada quatre sol·licituds completes de bo social han derivat en la concessió del bo.

Qualsevol persona interessada a obtindre més informació, així com tramitar la sol·licitud del bo social elèctric, pot posar-se en contacte amb el departament dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Més informació en els següents enllaços:
 

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →