Inici » Notícies » Obert el termini per a participar en el Programa de Termalisme de la Generalitat
Actualitat

Obert el termini per a participar en el Programa de Termalisme de la Generalitat

34 seg

La Generalitat Valenciana ja ha obert el termini per a sol·licitar estades vacacionals dins del Programa de Termalisme 2020. Segons han detallat des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena, aquest programa va dirigit a persones majors de 65 anys o amb discapacitat reconeguda.

El Programa de Termalisme de la Generalitat inclou estades de 8 dies, 7 nits en balnearis de la Comunitat Valenciana, en temporada alta o baixa i fins al 31 de desembre de 2020. L’allotjament és en pensió completa i comprén tractaments termals segons les necessitats del sol·licitant i activitats d’animació sociocultural.

Les persones interessades a poder beneficiar-se d’aquest programa poden obtindre més informació en els Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena. La documentació, que s’haurà d’aportar és el document nacional d’identitat i la targeta sanitària. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el dia 31 d’octubre de 2020.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →